Αναρτήθηκε στις:25-09-23 10:39

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης


Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης στις κάλπες της 24ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 97,39% της ενσωμάτωσης, στα 522 από τα 536 εκλογικά τμήματα, ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 70.810 ψήφους και ποσοστό 56,04%.

Η Έφη Αχτσιόγλου έλαβε 55.546 ψήφους και ποσοστό 43,96%.

Η διαφορά τους είναι 15.264 ψήφοι.
Σημειώνεται ότι οι ψήφοι των δύο υποψηφίων θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιάννη Δρόσσο.

Δήλωση Αγλαΐας Νάτσικα, συντονίστριας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας


«Χθες Κυριακή 24-09-2023, ολοκληρώθηκε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι δυναμικά παρών για να δώσει τις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές μάχες που έρχονται». Η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς, και το απέδειξε με τη συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, και του εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Από αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας να ασκήσουμε μια δομική και μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στους ανθρώπους αυτού του τόπου που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, σε παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άρτας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Να ευχαριστήσω επίσης τις συντρόφισσες και τους συντρόφους των εφορευτικών επιτροπών, για την υπομονή τους και την πολύτιμη προσφορά τους, την χθεσινή μέρα. Προχωράμε μπροστά με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img