Αναρτήθηκε στις:21-09-23 11:25

Σοφία Νάκη-Κασελούρη: Θα διεκδικώ αυτά που αξίζουν στο όμορφο χωριό μας που όλοι αγαπάμε


Αληθινά ομολογώ ότι μου είναι πολύ δύσκολο να γράψω για τον εαυτό μου αν και έχω γράψει δεκάδες βιογραφικά και συνεντεύξεις άλλων προσώπων στην δημοσιογραφική μου διαδρομή.

Είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια στην καθημερινή εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ», στον Art TV και στο ραδιόφωνο, στον ΑΧΕΛΩΟΣ TV και αλλού. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω πιστεύω όλους από την ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Κατάγομαι από τα Θεοδώριανα, από πολύτεκνη και φτωχή οικογένεια. Όμως οι γονείς μας Δημήτρης και Βάγια που ήταν κάποτε κάτοικοι Θεοδωριάνων για περισσότερους από πέντε μήνες, μας ανέθρεψαν με αρχές, αξίες και αγάπη προς τον συνάνθρωπο!

Τα δύο αγαπημένα μου αγόρια ο Δημήτρης (Τζίμης) και ο Διονύσης (Σάκης) λατρεύουν το χωριό μας και το απέδειξαν με πολλούς τρόπους. Στην πολιτική μου πορεία ήμουν υποψήφια σε νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. Στην πορεία προς τις εκλογές θα πορευτώ με τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα και με σημαία την πίστη σε ηθικούς κανόνες, χωρίς τοξικότητα, εχθρότητα, αντιπαλότητα και λασπολογίες σε άλλες παρατάξεις.

Αγαπητοί συγχωριανοί, αυτή τη φορά αν και είχα αρκετές προτάσεις αποφάσισα να είμαι υποψήφια με την «Τζουμερκιώτη Δημοτική Πορεία» και τον Χρήστο Χασιάκο εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων. Πιστεύω ότι ο κ. Χασιάκος έχει την γνώση, την εμπειρία, την τεχνογνωσία, έχει όρεξη για δουλειά και θα συνεχίσει το έργο, το οποίο προσωπικά πιστεύω είναι αξιόλογο, κάνοντας μια καταγραφή την οποία δεν γνώριζα ούτε εγώ.

Το χωριό μας έχει πολλές ανάγκες όπως και όλα τα ορεινά χωριά. Φυσικά ο κ. Χασιάκος είναι εκείνος που θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του με τα έργα που έγιναν και στο χωριό μας και ο κόσμος δεν τα γνωρίζει… Χρειαζόμαστε πολλά ακόμη. Η τελευταία διετία του κορωνοϊού ήταν μια νεκρή εποχή από κάθε πλευρά διότι καθήλωσε τους πάντες και τα πάντα, οικονομικά και ψυχολογικά.

Πιστεύω ότι ο νυν δήμαρχος Κεντρ. Τζουμέρκων και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Χασιάκος που τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε πορεύεται με τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα και με σημαία την πίστη σε ηθικούς κανόνες και αξίες χωρίς τοξικότητες, εχθρότητα, αντιπαλότητα και λασπολογίες προς τις άλλες παρατάξεις.

Ζητώ την στήριξή σας


Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος ζητώ την στήριξή σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και θα είναι μεγάλη η τιμή να με επιλέξετε και να με εμπιστευθείτε διότι θα είμαι μια πολύ δυνατή και διεκδικητική φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο για το αγαπημένο μας χωριό.

Με την βοήθεια του Θεού, την γνώση, την υπομονή, την δυναμική και την ευχέρεια να κάνω πράξη ό,τι πιστεύω και αγαπώ. Να έρθει στο ξακουστό χωριό μας η πρόοδος και η ανάπτυξη. Με την αυτοπεποίθησή μου, το πείσμα και την δυναμική μου, από την πλευρά μου θα διεκδικώ αυτά που αξίζουν στο όμορφο χωριό μας που όλοι αγαπάμε.

Ο Χρήστος Χασιάκος έχει νηφάλιο πολιτικό λόγο, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα προβλήματα και του χωριού μας και είναι άξιος, αληθινός και ο κόσμος τον εμπιστεύεται ότι το όραμα που ξεκίνησε θα το προχωρήσει. Θα είμαι παρούσα σε ό,τι μου ζητηθεί! Πιστεύω στην συνεργασία και στην ομαδικότητα και ως παράταξη θα ακολουθήσουμε πιστά τις συμβουλές του Χρήστου Χασιάκου.

Καλή αντάμωση αγαπητοί συγχωριανοί και εύχομαι σε όλους υπομονή στα δύσκολα που αντιμετωπίζουμε όλοι, υγεία και προκοπή!

Σοφία Νάκη Κασελούρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεοδωριάνων με τον συνδυασμό «Τζουμερκιώτικη Δημοτική Πορεία» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Κεντρ. Τζουμέρκων και εκ νέου υποψήφιο Χρήστο Χασιάκοimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img