Αναρτήθηκε στις:18-09-23 15:45

Το Παραποτάμιο Πάρκο μετατράπηκε σε ένα Πάρκο Νέων!


Το Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας μετατράπηκε σ’ ένα Πάρκο Νέων με τις εκδηλώσεις που φιλοξένησε η Δημοτική Αρχή, ώστε η έναρξη της σχολικής χρονιάς να γίνει με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Έτσι το Πάρκο στη «Γιορτή Νέων», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων και η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, φιλοξένησε δράσεις και εκδηλώσεις που περιλάμβαναν κυριολεκτικά τα πάντα: τουρνουά σκακιού, επίδειξη VR γυαλιών, τοίχο αναρρίχησης, κλόουν, face painting, επίδειξη πτήσεων και κατασκευές αερομοντελισμού, στίβο αγωνισμάτων, ξύλινες κατασκευές, πρώτες βοήθειες, παιχνίδια ανακύκλωσης, μοντελισμό, φουσκωτά, bubble balls, τουρνουά 7×7, bazaar, Nerf games, περπάτημα-τρέξιμο, δενδροφύτευση, ποδηλατικές επιδείξεις, παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής και ενημέρωση για θέματα υγείας.

Ποιοι βοήθησαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων:


Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά την ΠΕ Άρτας, για την συμμετοχή και υποστήριξη τους: τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας, την Τροχαία Άρτας, την 1η ΤΟΜΥ Άρτας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας, τη Δόξα Άρτας – τμήμα Ποδοσφαίρου, την Αερολέσχη Άρτας, τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, τον Αθλητικό Σύλλογο Πύρρος Άρτας – τμήμα Σκακιού, την επιχείρηση ΙΟΝ, τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας, την Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ. Άρτας, την ΔΟΑΚ Άρτας, τους Επιστήθιους Φίλους, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άρτας, κ.α.

Τι δήλωσε ο Νίκος Λιόντος:


Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος τόνισε: «Το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Άρτα είχαμε εκδηλώσεις που δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για όλη την χρονιά, αφού καταφέραμε όλοι οι Σύλλογοι μας να έχουν χώρο και χρόνο να εκφραστούν. Αυτό μέχρι χθες δεν ήταν δεδομένο. Δεν ήταν δεδομένο πως η Παρηγορήτισσα θα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις, πως το Κάστρο θα είναι ανοιχτό για τον Κόσμο. Δουλέψαμε για να φτάσουμε σ’ αυτό το επίπεδο. Καλώ, λοιπόν, τους ανθρώπους των Συλλόγων μας να συναισθανθούν την ανάγκη αυτή η πορεία να συνεχιστεί αδιατάραχτη».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img