img
Αναρτήθηκε στις:29-05-23 19:16

Υποψήφια με τον Χριστόφορο Σιαφάκα η Χαρά Χουλιάρα


Της Ειρήνης ΚατσούλαΗ ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Χαρά Χουλιάρα, μίλησε στο “Μ” για τα σχέδιά της για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2023, καθώς και για τις αιτίες που την οδήγησαν σε αλλαγή πλεύσης. Και μπορεί για πολλούς ανθρώπους η αλλαγή πλεύσης στη ζωή να τρομάζει, όμως όπως μας δήλωσε η κα Χουλιάρα “Για κάθε αλλαγή πλεύσης στη ζωή το πρώτο βήμα είναι το γνώθι σε αυτόν, όταν υπάρχει αυτό το στοιχείο τότε η αλλαγή πλεύσης κρίνεται κάποιες φορές ως μονόδρομος!”.

Με τη φράση αυτή, η Χαρά Χουλιάρα αναφέρεται φυσικά στην αποχώρησή της από την παράταξη της Τζένης Ταπραντζή- Κοίλια “Δημοτική Αναγέννηση”, μια αποχώρηση που για πολλούς έμοιαζε ξαφνική, όμως για την ίδια ήταν το αποτέλεσμα ανεπαρκούς συνεργασίας που αποτέλεσε πολλάκις εμπόδιο στο σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών για τη διασφάλιση μιας αποδοτικής και παραγωγικής πορείας της “Δημοτικής Αναγέννησης” που θα είχε θετικό πρόσημο στην κοινωνία της Άρτας.

“Αγαπώ τον τόπο μου, αγαπώ την Άρτα, όπου ζω και μεγαλώνω το παιδί μου και η ενασχόλησή μου με τα κοινά είχε ως μοναδικό στόχο από την αρχή την προσφορά στον τόπο μας και στους συμπολίτες μου. Μπήκα στο συνδυασμό με σκοπό να προσφέρω, όμως μέσα σε αυτά τα χρόνια είδα στην πράξη ότι η έννοια της συνεργασίας υποτιμήθηκε σε βαθμό που δεν θα έπρεπε. Τόσο εγώ όσο και τα άλλα μέλη της παράταξης, τόσο οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι όσο και όσοι δεν εκλέχθηκαν όμως έδωσαν έναν αξιόλογο αγώνα, θέλαμε να συνεργαστούμε για να προσφέρουμε ουσιαστικά μέσα από εποικοδομητικές δράσεις και ενέργειες, κάτι που δεν έγινε στο βαθμό που επιθυμούσα. Ο καπετάνιος σε ένα πλοίο, όσο ικανός κι αν είναι, δεν είναι αρκετός μόνος του για να οδηγήσει το καράβι, πρέπει να εμπιστευτεί το πλήρωμά του, να τους δώσει αρμοδιότητες και να τους έχει εμπιστοσύνη ότι θα τις φέρουν εις πέρας, ειδάλλως το καράβι θα πέσει στα βράχια… Και τί εννοώ; Ότι η απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράταξη “Δημοτική Αναγέννηση” ήταν επιβεβλημένη από τους συμπολίτες μου, που με ξέρουν, γνωρίζουν το χαρακτήρα μου, την εντιμότητά μου, την αγωνιστικότητά μου, που με στήριξαν και θέλουν να με στηρίξουν ξανά με την ψήφο τους.

Είναι χρέος μου απέναντί τους να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλους αυτούς και γι’ αυτό δεν άφησα την έδρα της δημοτικής συμβούλου και δεν παραιτήθηκα… Ξέρω ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές αγωνίστηκα να εκλεγώ, όμως δεν αγωνίστηκα για το πρόσωπό μου αλλά για όλους όσους πίστεψαν σε μένα και μέσα από εμένα επιζητούσαν και επιζητούν την αλλαγή στον τόπο μας. Κοιτάζοντας λοιπόν την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο, δεν βλέπω το αποτέλεσμα μιας προσωπικής μάχης, αλλά πάνω της βλέπω κάθε μία και κάθε έναν συμπολίτη μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και που αποτελώ τη φωνή τους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Για το λόγο αυτό δεν παραιτήθηκα, αλλά ανεξαρτητοποιήθηκα".

Η κα Χουλιάρα αναφέρθηκε στην επιλογή της αυτή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους συμπολίτες μας για ουσιαστική συνεργασία για το καλό της Άρτας. “Αυτή τη φορά δεν πρέπει να δείξουμε ανοχή σε πρόσωπα και καταστάσεις, η Άρτα πρέπει να βγει από την αφάνεια και την υπανάπτυξη και το παρελθόν μας έχει διδάξει το εξής: ότι πρόσωπα που επιζητούν εγωιστικά να συγκεντρώνουν την εξουσία πάνω τους είναι επικίνδυνα για τον τόπο μας! Κι επειδή οι παρατάξεις δεν πρέπει να είναι προσωποκεντρικές, αλλά να χαρακτηρίζονται από την άρρηκτη συνεργασία των μελών τους, για το λόγο αυτό αποφάσισα να στηρίξω τον υποψήφιο δήμαρχο Χριστόφορο Σιαφάκα και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Γνωρίζω χρόνια το Χριστόφορο και εκτιμώ τη σεμνότητα και ταπεινότητα του χαρακτήρα του, σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα που επιδεικνύει για μια καλύτερη Άρτα!

Οι αλλαγές που όλοι επιζητούμε ως τοπική κοινωνία θα έρθουν μόνο μέσα από ουσιαστικές, αγαστές και εποικοδομητικές συνεργασίες πολιτών που αγαπούν τον τόπο μας, τον νοιάζονται και είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για αυτόν! Και η παράταξη “Άρτα υπεύθυνα Μαζί” έχει ήδη θέσει τα θεμέλια για να το πετύχει αυτό, ο υποψήφιος δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας, με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, έχει ήδη θέσει τα θεμέλια, ώστε όλοι που θα συμμετέχουμε στον συνδυασμό αυτό να έχουμε τις ευκαιρίες και να προτείνουμε, και να εισακουστούμε και εν τέλει να υλοποιήσουμε, προσφέροντας στον τόπο μας!!! Και σε αυτό τον αγώνα, χρειαζόμαστε όλους εσάς, όλους τους συμπολίτες μας ως συμμάχους και συνοδοιπόρους!”.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img

img

img

img

img

img