Αναρτήθηκε στις:24-05-23 15:04

ΔΕΕΠ Άρτας: Ξεκάθαρο το μήνυμα της κάλπης


Ανακοίνωση απέστειλε η ΔΕΕΠ Άρτας για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, στην οποία αναφέρει:

«Νικηφόρο και ξεκάθαρο ήταν το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου 2023. Το μήνυμα ήταν σαφές και οι πολίτες της χώρας έδωσαν την «έγκριση» στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να κυβερνήσει εκ νέου, αυτοδύναμα και δυνατά. Το εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία ήταν πιο μεγάλο από εκείνο του 2019 και το βλέμμα μας είναι πλέον στραμμένο στις επόμενες εκλογές προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να αναδειχθεί Κυβέρνηση με ισχυρή αυτοδυναμία, μια Κυβέρνηση που θα προωθήσει όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα μας, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Η ΔΕΕΠ Άρτας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη της, τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜΤΟ του Νομού Άρτας και την ΟΝΝΕΔ Άρτας για την άψογη συνεργασία που υπήρξε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και την στρατηγική που αναπτύχθηκε μεταξύ των προκειμένου να επιφέρουμε αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Νομό μας.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Βουλευτή Γεώργιο Στύλιο για την επανεκλογή του, καθώς και όλους τους υποψηφίους Βουλευτές που τίμησαν με τη παρουσία τους το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Άρτας, για το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img