Αναρτήθηκε στις:24-05-23 12:52

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων: Αποκατάσταση και διαμόρφωση προαύλιου χώρου Γυμνασίου-Λυκείου Ανέζας


Από τον Δημήτρη Λ. Ντούλα/Ειδική συνεργασία



Την ένταξη του Γυμνασίου -Λυκείου Ανέζας σε πρόγραμμα για την αποκατάσταση και διαμόρφωση του προαύλιου χώρου ζητά με επιστολή του προς τους τοπικούς φορείς ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Ανέζας του Δήμου Αρταίων: "Παρακαλούμε πολύ εγκρίνετε την αίτησή μας για ένταξη του Γυμνασίου -Λυκείου σε πρόγραμμα αποκατάστασης και διαμόρφωσης του προαύλιου χώρου, λόγω παλαιότητας του σχολικού συγκροτήματος", αναφέρει προς τον Δήμο Αρταίων και τις υπηρεσίες του και το κοινοποιεί προς τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, την Τεχνική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Πρασίνου και τον Αντιδήμαρχο Αμβρακικού.

Πρόκειται για δίκαιο αίτημα που εκκρεμεί ήδη από 09/11/2021 για ένα σχολείο, που υπάγεται απευθείας στον Δήμο και σηματοδοτεί την περιφερειακή εκπαιδευτική διάσταση, τις υπερχρονικές επιτυχίες μαθητών, την αναβάθμιση αλλά και την αισθητική εικόνα.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Ανέζας του Δήμου Αρταίων ουσιαστικά αναδεικνύει την ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΠΟΥ για ένα δυναμικό "περιοχικό" συγκρότημα/σχολείο και βρίσκει σύμμαχο την ηγεσία των καθηγητών και το σύνολο όπως την τοπική πολιτική της Κοινότητας και του προέδρου ΦΩΤΗ ΤΣΑΜΠΑ αλλά και με τον Λυκειάρχη ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΟΥΡΓΑ και γυμνασιάρχη ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, όπως βλέπετε στην σχετική φωτό, για την επικαιροποίηση του δίκαιου αιτήματος.


Αναλυτικότερα στην επιστολή του Συλλόγου με αιχμή τον προαύλιο χώρο, αναφέρεται:


"Παρακαλούμε πολύ εγκρίνετε την αίτηση μας για ένταξη του Γυμνασίου– Λυκείου σε πρόγραμμα αποκατάστασης και διαμόρφωσης του προαύλιου χώρου, λόγω παλαιότητας του σχολικού συγκροτήματος.

Ζητούμε:

- Στρώσιμο δαπέδου και οριοθέτηση γραμμών στον χώρο του μπάσκετ και του βόλεϊ.

- Βάψιμο στα κάγκελα και αντικατάσταση σε κάποια που περιβάλουν την σχολική μονάδα, όπως και τοποθέτηση πλέγματος όπου χρειάζεται.

- Να τοποθετηθούν παγκάκια στην αυλή και συντήρηση στα λιγοστά που υπάρχουν.

- Ανακατασκευή της εξωτερικής βρύσης.

- Βάψιμο στην πρόσοψη του κτηρίου.

- Τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων.

- Δημιουργία χώρου στάθμευσης ποδηλάτων εντός του προαύλιου χώρου.

Προς υπηρεσία Πρασίνου: Παρακαλούμε πολύ όπως μας βοηθήσετε, να γίνει αναδιαμόρφωση του προαύλιου χώρου του σχολείου μας. Ζητούμε το κόψιμο των χόρτων (βάτα) που υπάρχουν στα σύνορα του σχολείου και φύτευση λουλουδιών και δέντρων για την δημιουργία σκίασης και δροσερού μέρους.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες".



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ





img



img