Αναρτήθηκε στις:15-03-23 14:30

Ο Σύλλογος Μελών ΔΕΠ στηρίζει την αυριανή απεργιακή κινητοποίηση


Το ΔΣ του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ στηρίζει την πανυπαλληλική-πανεργατική απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 16/3/2023.

«Προκηρύσσουμε στάση εργασίας την ίδια ημέρα (11.00-14.00) και καλούμε τα μέλη μας σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων στις 11 π.μ.», αναφέρει σχετικά ο Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και προσθέτει:

«Μισό μήνα από το έγκλημα των Τεμπών που στοίχισε την ζωή σε δεκάδες συμπολίτες μας και βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα, τα ερωτήματα για τις ευθύνες μένουν αναπάντητα. Η απώλεια φοιτητριών και φοιτητών την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου έχει βυθίσει στο πένθος σύσσωμη την ακαδημαϊκή κοινότητα. Απαιτούμε την απόδοση των ευθυνών στους πραγματικούς ενόχους του εγκλήματος. Στεκόμαστε δίπλα στις χιλιάδες νέες και νέους που γεμίζουν καθημερινά τις πλατείες και τους δρόμους της χώρας και ζητούν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Αγωνιζόμαστε κατά του ξεπουλήματος των δημόσιων δομών της χώρας και των κοινωνικών αγαθών που θέτει τις ανθρώπινες ζωές σε δεύτερη μοίρα προς όφελος του ιδιωτικού κέρδους».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img