Αναρτήθηκε στις:16-05-22 15:07

Με επιτυχία η ημερίδα για βιώσιμες κτηνοτροφικές μονάδες


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα «Τεχνολογίες και στρατηγικές για βιώσιμες κτηνοτροφικές μονάδες». Συνδιοργανωτές της ημερίδας ήταν το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Τμήμα Γεωπονίας / Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ινστιτούτο Βιοοικονομίας και Αγροτεχνολογίας / Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΒΟ/ΕΚΕΤΑ) και τελούσε υπό την αιγίδα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Κοτόπουλα Άρτας και του Επιμελητηρίου Άρτας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, Πετανίτης Δημήτρης και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος. Ομιλητές στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο Γιάννης Σκούφος Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου αναφέρθηκε στην δυνατότητα παραγωγής κρέατος κοτόπουλου με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, έδωσε έμφαση στις παρούσες συγκυρίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Πτηνοτροφίας και ιδιαίτερα στις δυσκολίες τόσο στην εξεύρεση πρώτων υλών όσο και στο κόστος διατροφής αλλά και την αύξηση της ενέργειας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ