Αναρτήθηκε στις:09-09-21 15:47

Μεγάλη απήχηση για το 1st Digital Beach Summit


Μεγάλη ήταν η απήχηση που είχε σε όλη την χώρα το πρωτοποριακό 1st Digital Beach Summit που διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας στο Μονολίθι. Το συνέδριο και οι πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έγιναν για την ψηφιακή μετάβαση και την χρήση νέων τεχνολογιών προς όφελος των πολιτών προκάλεσε πλήθος δημοσιευμάτων σε όλη την χώρα.

Συνολικά έγιναν 376 δημοσιεύματα από όλες τις ενότητες του Συνεδρίου και μεταδόθηκαν οι ειδήσεις που προέκυψαν από το συνέδριο όπως η αναγγελία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα για την αύξηση του προϋπολογισμού για εντάξεις στο ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Με το συνέδριο ασχολήθηκαν όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες αλλά και τα εξειδικευμένα Μέσα για την αυτοδιοίκηση, την οικονομία, την ενέργεια και την ψηφιακή εποχή.

Ειδική αναφορά έγινε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ ενώ ο κ. Πέτσας εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο OPEN.

Πλήθος δημοσιευμάτων για το διήμερο συνέδριο της Πρέβεζας υπήρξε σε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Περιφέρειας αλλά και σε όλα τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης διαπεριφερειακού χαρακτήρα. Τις συνεδρίες μετέδωσε live και το ΑΡΤΑ TV.

Τόσο οι πολιτικοί όσο και οι άλλοι σύνεδροι μεταξύ των οποίων τεχνοκράτες, καθηγητές και εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών της ψηφιακής εποχής συμφώνησαν ότι το Συνέδριο αυτό που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας θα πρέπει να συνεχιστεί και να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό με επεκτάσεις στα θέματα και τους ομιλητές.

Πέρα από αυτά, όλοι οι συμμετέχοντες στο συνέδριο απόλαυσαν τις ομορφιές της πόλης, συζήτησαν με κατοίκους της περιοχής και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία που δέχτηκαν στο πλαίσιο της συμμετοχής τους με την δέσμευση να επανέλθουν όχι μόνο με την επαγγελματική τους ιδιότητα αλλά και ιδιωτικά.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ