Αναρτήθηκε στις:30-07-21 14:46

Συναντήσεις Δημάρχου Π. Μίγδου στην Αθήνα


Πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αθήνα συναντήσεις του Δημάρχου Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδου, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη.

Με τον κ. Σκρέκα κυρίαρχο θέμα στη συζήτηση αποτέλεσε η διασύνδεση του οδικού άξονα Άρτα - Καρδίτσα ως οδικού δικτύου με σύγχρονες προδιαγραφές, ενώ εκτενή αναφορά έγινε και στην εκτροπή του Αχελώου και ιδιαίτερα στο φράγμα Συκιάς. Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κουρτέσας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιμίλιος Αντωνάκης.Κατά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Πατούλη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και τους δύο βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ταυτόχρονα ο κ. Μίγδος ζήτησε τόσο στην κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Πρόεδρο όσο και με έγγραφο του προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ) την δωρεάν χορήγηση μέσω του ΙΣΑ απινιδιτών για απομακρυσμένα χωριά καθώς και για την ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις "Κάμποι Δημαριού".

Σημειώνεται ότι ήδη σε πολλά χωριά του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, μέσω της υποστήριξης του προέδρου κ. Πατούλη, υπάρχουν εγκατεστημένοι απινιδωτές.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ