Αναρτήθηκε στις:14-06-21 13:40

Το μήνυμα της Όλγας Γεροβασίλη για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη


Το δικό της μήνυμα έστειλε η Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. και βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Γιορτάζουμε και τιμούμε και φέτος, όπως κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, με στόχο την αναγνώριση της ανεκτίμητης προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών, που αθόρυβα και ανιδιοτελώς προσφέρουν το αίμα τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, χαρίζοντάς τους έτσι το πλέον ανεκτίμητο δώρο. Το δώρο της ζωής.

Το κεντρικό μήνυμα που έθεσε για φέτος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι «Δώσε αίμα. Κράτα τον κόσμο ζωντανό. ("Give blood and keep the world beating")» και έρχεται σε μια εποχή που η δοκιμαζόμενη από την πανδημία ανθρωπότητα χρειάζεται την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη για να ξεπεραστεί η κρίση.

Ως ιατρός, πολιτικός, πολίτης, χαιρετίζω την αλτρουιστική προσφορά των θεματοφυλάκων της ζωής, των εθελοντών αιμοδοτών και δηλώνω συμπαραστάτης στον απώτερο στόχο τους, που είναι η κάλυψη των αναγκών της χώρας σε αίμα κατά 100 % από τακτικούς και συνειδητοποιημένους δωρητές αίματος».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ