Αναρτήθηκε στις:14-02-18 15:12

Αποκριάτικο Καρναβάλι 2018 στο Βουργαρέλι


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουργαρελίου και ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων συνδιοργανώνουν εκδήλωση στην πλατεία του χωριού την Κυριακή της Αποκριάς 18-02-2018.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- 15:00 - 16:00 παιδικές δραστηριότητες

- 16:30 - 18:00 αποκριάτικα δρώμενα (Γαϊτανάκι, τοπικοί αποκριάτικοι χοροί από το χορευτικό τμήμα)

- 18:30 Κάψιμο Καρνάβαλου

*Από τις 12:00 π.μ. και μέχρι το τέλος της εκδήλωσης θα σερβίρονται: γίδα βραστή, γίδα κοκκινιστή, τοπικά εδέσματα, σουβλάκια, αναψυκτικά και άφθονο κρασί. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.


Την Καθαρά Δευτέρα 19-02-2018 και ώρα 11:00 π.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουργαρελίου σας προσκαλεί να γιορτάσουμε παρέα στην πλατεία του χωριού τα Κούλουμα με νηστίσιμα εδέσματα προσφορά του Συλλόγου.


Οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Φορέστε την αποκριάτικη στολή σας και ελάτε να περάσουμε μια αξέχαστη μέρα αποκριάς με πολύ γέλιο και χορό. Καλούμε όλους τους Βουργαρελιώτες και φίλους από κάθε γωνιά της Ελλάδος να δώσουν το παρόν στη εκδήλωση η οποία αποτελεί και ευκαιρία για ένα ¨ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ¨ με τους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας. Θα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν τους ξεχνούμε στις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα που ζούνε. Την Καθαρά Δευτέρα θα εορταστούν τα Κούλουμα με τον πατροπαράδοτο τρόπο, καθώς όσοι βρεθούν στο Βουργαρέλι το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, θα γευτούν την καθιερωμένη φασολάδα και τα παραδοσιακά εδέσματα! Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε!»

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ