Αναρτήθηκε στις:13-02-18 11:05

Άρτα: Με επιτυχία η αποκριάτικη γιορτή του Ερυθρού Σταυρού


Αποκριάτικη γιορτή για τα μικρά παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, απόρων οικογενειών της περιοχής μας, οργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού.

Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 έως 13.00 στην ισόγειο αίθουσα εκδηλώσεων, που πρόθυμα παραχώρησε και πάλι, η Δ/νση του 2ου Λυκείου Άρτας με στόχο να προσφέρει στα μικρά αυτά παιδιά, λίγη από την χαρά των ημερών αυτών, που οι οικογένειές τους λόγω της οικονομικής τους αδυναμίας δεν μπορούν να τους προσφέρουν.

Την γιορτή οργάνωσαν, όπως κάθε χρόνο, με πολύ ζήλο και φαντασία οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος με τον συντονισμό της Κοινωνικής Λειτουργού του Τμήματος Σταυρούλας Ζαρονίκου.

Μαζί με το άφθονο παιχνίδι και την ανάλογη χαρούμενη παιδική μουσική, προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές με γλυκίσματα, ζαχαρωτά και κατάλληλα «μεζεδάκια» που ιδιαίτερα ευχαριστήθηκαν οι μικροί μας καλεσμένοι και οι συνοδοί τους.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης βοήθησαν και τους ευχαριστούμε θερμά:

1. Η Δ/νση του 2ου Λυκείου Άρτας με την παραχώρηση της αίθουσας.

2. Το Λύκειο Ελληνίδων και ιδιαίτερα ο χοροδιδάσκαλος κ.Ιωάννης Σαπλαούρας που οργάνωσε το χορό με το παραδοσιακό γαϊτανάκι.

3. Τον κ.Δημήτριο Μπούγα, ο οποίος από τον φούρνο που διαθέτει στο Νεοχώρι Άρτας προσέφερε μεζεδάκια και κατάλληλα αρτοσκευάσματα.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ