Αναρτήθηκε στις:14-12-23 13:11

«Σκουφάς»: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης


Το παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» υποδέχεται με χριστουγεννιάτικη διάθεση τα παιδιά Α' και Β' δημοτικού με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Στο πλαίσιο αυτού του γιορτινού αφιερώματος, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και να ακούσουν αρκετές όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες μέσα από αναγνώσεις.

Με τις δράσεις και τις κατασκευές, προωθείται η διάθεση προσφοράς και αγάπης, ενώ υπογραμμίζεται πως κάθε μικρή προσφορά αγάπης έχει μεγάλη αξία.

Το πρόγραμμα διαρκεί από τη Δευτέρα 18/12/2023 έως την Παρασκευή 22/12/2023, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, περιμένοντας τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες.


Συγκεκριμένα, συμμετέχουν τα εξής Δημοτικά Σχολεία: 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 8ο, 9ο Άρτας, Καμπής, τα διθέσια Αμφιθέας και Ράχης, τα μονοθέσια Πηγών, Αστροχωρίου και Μεσοπύργου, τα Νηπιαγωγεία Αμφιθέας, Ράχης, Αστροχωρίου και Μεσοπύργου, καθώς και ο Σύλλογος Αγκαλιά.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν επίσης τα τμήματα του Συλλόγου, η Χορωδία και το Θεατρικό Εργαστήρι. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Αρταίων, δημιουργώντας ένα μαγικό περιβάλλον για τα παιδιά και όλη την κοινότητα.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img