Αναρτήθηκε στις:26-03-19 13:52

«Δεν υπάρχει κράτος Madame» με Π. Αμπαζή και Γ. Γεννατά!


Μια παράσταση… μετά μουσικής στις 22 Μαρτίου 2019 στο Θέατρο ΑΘΟΑ


Μία παράσταση… διαφορετική από τις άλλες, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «δεν υπάρχει κράτος Madame» θα παρουσιάσουν ο πληθωρικός παιχνιδιάρης τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής και ο «σανιδοφάγος» δημοφιλής ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς την Παρασκευή 22 Μαρτίου, ώρα 21.15, στο Θέατρο ΑΘΟΑ (Κασσοπίτρας 2).

Ο Αμπατζής μπαίνει λίγο στα χωράφια του Γεννατά, παιζοτραγουδά και χορεύει μαζί του. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη! Ο «ανεξήγητα αρέσω» αιδοιοαοιδός φλερτάρει τη «madame» του και με το «γατόνι» αγκαλιά, δε δείχνει κανένα έλεος για τους κοντούς, αλλά ομολογεί «δε δουλεύω» και τραγουδά στη «Svetlana» τον «ύμνο των χοντρών» και όλοι μαζί αναφωνούν «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς από την άλλη, «διηγείται» μελωδικά τα τραγούδια, πλέκοντας με δεξιοτεχνία και υποκριτική μαεστρία, τη μουσική με το θέατρο, το stand up comedy με την επιθεώρηση. Εξάλλου, τι άλλο είναι ένα τραγούδι, από έναν τρίλεπτο μονόλογο μετά μουσικής; Μια μικρή ιστορία με κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ένα σενάριο τσέπης, με αρχή, μέση και τέλος.

Μαζί οι δύο καλλιτέχνες είναι κάτι παράξενα γοητευτικό! Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό, τσιγκλάνε τους μουσικούς και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες, παρεξηγημένα λούμπεν λαϊκά και πιπεράτα παραδοσιακά τραγούδια.

Μαζί τους ο Σάκης Κοντονικόλας στο πιάνο και ο Παύλος Παφρανίδης στο μπουζούκι.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό).

Προπώληση 10 ευρώ στο βιβλιοπωλείο Σπύρου (Σκουφά 163).

Τηλ. Κρατήσεων: 6978047081img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ