Αναρτήθηκε στις:09-01-18 12:05

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ένα νέο σπίτι για το παιδί φτιάχτηκε στην Κόνιτσα


Άλλο ένα καταφύγιο για παιδιά που η ζωή δεν τους φέρθηκε… γενναιόδωρα στα πρώτα τους βήματα έφτιαξε η «Κιβωτός του Κόσμου» στην Ήπειρο, φιλοδοξώντας να προσφέρει ακόμα περισσότερη αγάπη, φροντίδα και στήριξη σε όσους έχουν την ανάγκη της!

Ο λόγος για το Σπίτι Φιλοξενίας Παιδιών που ίδρυσε στην Κόνιτσα, το οποίο αποτελεί τη δεύτερη, μετά από εκείνη της Πωγωνιανής, ακριτική δομή της «Κιβωτού», που καλείται να...

παίξει, πέρα από κοινωνικό και εθνικό ρόλο. Η λειτουργία του γιορτάστηκε πρόσφατα παρουσία του πατρός Αντώνιου Παπανικολάου, ιδρυτή και ψυχής της «Κιβωτού του Κόσμου».


Για 30 παιδιά…

Συνολικά 30 παιδιά ηλικίας από δύο έως 18 ετών θα φιλοξενεί, με εισαγγελική εντολή, το νέο Σπίτι της «Κιβωτού» στην ακριτική Κόνιτσα. Με αφορμή τη δημιουργία του, η γνωστή για το σημαντικό έργο που προσφέρει κοινωφελής οργάνωση διοργάνωσε γιορτινή εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Δήμου Κόνιτσας.Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «Κιβωτού» και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης όπου παρακολούθησαν την όμορφη γιορτή γευόμενοι την αγάπη και τη χαρά που μετέδωσαν τα παιδιά της. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια, θεατρική παράσταση και προβολή βίντεο από τις δραστηριότητες των παιδιών.


ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ