Αναρτήθηκε στις:19-02-16 11:00

Στις 22 Απριλίου το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας


Στις 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της ΝΔ, μετά από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάρξει επίσπευση της διεξαγωγής του.

Υπενθυμίζεται ότι το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνεδρίο της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το τριήμερο 22 – 24 Απριλίου, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το καλοκαίρι.

«Δεν θα είναι ακόμα ένα συνέδριο που θα αφορά τα κομματικά στελέχη, είναι μια αφετηρία για ένα ποιοτικό άλμα στην πολιτική ζωή της χώρας», ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, «η Νέα Δημοκρατία κάνει σήμερα μια νέα αρχή για την μετεξέλιξη της».

«Η δημιουργική ανανέωση της χώρας μας, προϋποθέτει την ανασυγκρότηση του κόμματός μας», δήλωσε με αφορμή την εξαγγελία διοργάνωσης του Συνεδρίου τον Απρίλιο, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ορίστηκε με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Με την έναρξη της διαδικασίας ο Κ. Μητσοτάκης υλοποιεί άμεσα τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει κατά τη διάρκεια της τετράμηνης εσωκομματικής εκλογής νέου Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για μια Νέα Δημοκρατία «Από την Αρχή». Ταυτόχρονα ξεκινά δημόσια διαβούλευση για το καταστατικό στην ιστοσελίδα synedrio.nd.gr με στόχο να δημιουργηθούν οι βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα που θα είναι ανοιχτό στην κοινωνία.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img