Αναρτήθηκε στις:31-01-17 10:52

Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΕΝΩΣΗ αγροτών»: Στηρίζουμε τους αγώνες των αγροκτηνοπτηνοτρόφων


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΕΝΩΣΗ αγροτών» με την οποία δηλώνει την στήριξή του στους αγώνες των αγροκτηνοπτηνοτρόφων.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται συγκεκριμένα: «Ο Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων «ΕΝΩΣΗ αγροτών», στηρίζει τους αγώνες των αγροκτηνοπτηνοτρόφων και καλεί να στηρίξουν και πλαισιώσουν με την παρουσία τους το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η συντονιστική επιτροπή αγώνα την Τετάρτη 1 Φλεβάρη, με προσυγκεντρώσεις μία στον κόμβο Ελεούσας έξω από την Γαλακτοβιομηχανία “ΔΩΔΩΝΗ” και την άλλη στον κόμβο Ανατολής στο δρόμο Ιωαννίνων – Αθηνών έξω από το Πανηπειρωτικό στάδιο και ώρα 10 το πρωί και με πορεία με τα αγροτικά μας μηχανήματα στην κεντρική συγκέντρωση έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου. Δεν πάει άλλο.

Η ελληνική αγροκτηνοτροφική παραγωγή συρρικνώνεται – εγκαταλείπεται.

Οι αγροκτηνοτρόφοι, από τα χρέη που τους ακολουθούν και από τα νέα δυσβάσταχτα φοροεισπραχτικά μέτρα που τους επιβάλλονται θα μείνουν χωρίς σπίτια και εγκαταστάσεις και θα πάρουν των ομματιών τους.

Τα ξένα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα θα κατακλείσουν τις αγορές της χώρας.

Η ακολουθούμενη επιβαλλόμενη αγροκτηνοτροφική πολιτική αν συνεχισθεί είναι εντεταλμένη. Μπορεί να ανατραπεί. Και οι περίφημες διαπιστώσεις ότι η πρωτογενής παραγωγή θα φέρει την ανάπτυξη να γίνει πραγματικότητα. Όλοι μαζί όταν θέλουμε μπορούμε».

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ