Αναρτήθηκε στις:14-06-24 18:18

Ο. Γεροβασίλη: Υποστελέχωση και ανάγκη ενίσχυσης των Δ.Ο.Υ. Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας


Η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, κατέθεσε αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής σχετικά με την υποστελέχωση και την ανάγκη ενίσχυσης των Δ.Ο.Υ. Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας. Ακολουθεί η πλήρης αναφορά της κας Γεροβασίλη:

«Με αναφορά της προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών το υπ' αριθμ. 6/2024 και από 15.05.2024 Υπόμνημα του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας, με το οποίο τίθενται τα σοβαρότατα ζητήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω Δ.Ο.Υ. ενώ σημαντικό ποσοστό των υπηρετούντων υπαλλήλων σε αυτές έχουν ήδη θεμελιώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι οριακή και οι υπάλληλοι να απασχολούνται με παράλληλα καθήκοντα.

Ταυτόχρονα αναδεικνύονται τα προβλήματα που δημιουργεί η σχεδιαζόμενη κεντρικοποίηση υπηρεσιών της ΑΑΔΕ σε συνδυασμό με την ελλιπή ψηφιοποίηση αλλά και η ανάγκη αύξησης των απολαβών των υπαλλήλων, οι οποίες εκμηδενίζονται σε συνθήκες ακραίας ακρίβειας που επικρατούν στην ελληνική οικονομία.

Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση του συνημμένου, για την απάντηση και τις σχετικές σας ενέργειες καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά».

Το υπόμνημα του Συλλόγου Εργαζομένων


img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img