Αναρτήθηκε στις:03-06-24 12:07

Ο υπ. ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γ. Σταθάκης στην Άρτα


Ο υπ. ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γιώργος Σταθάκης θα επισκεφτεί την πόλη της Άρτας, την Τρίτη (4/6) εν όψει των ευρωβουλευτικών εκλογών.

Ο Γιώργος Σταθάκης θα επισκεφτεί παραγωγικές επιχειρήσεις της Άρτας, όπου θα μιλήσει με το εργαζόμενο προσωπικό καθώς και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.

Θα συναντηθεί με τα ΔΣ του Επιμελητηρίου Άρτας – Εμπορικού Συλλόγου – Συλλόγου Φοροτεχνικών- Συλλόγου Εστίασης –Τουριστικών Καταλυμάτων.

Θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης, θα συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες, θα ανταλλάξει απόψεις και θα μεταφέρει το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ | ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου, πρ. ΥπουργόςΟ Γιώργος Σταθάκης είναι αφυπηρετήσας Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου. Σπούδασε Οικονομικά στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Newcastle (Ph.D).

Ήταν επισκέπτης ερευνητής στο Center of European Studies, Harvard University και στο Centre for Byzantine and Modern Greek Studies, City University of New York.

Στα βιβλία του περιλαμβάνονται τα Economic Development and Social Change, επιμ. με τον G. Vaggi (Routledge, 2006), The Reform of CAP and Rural Development in Southern Europe, επιμ. με τον C. Kasimis (Ashgate, 2003), Το Δόγμα Τρούμαν και το Σχέδιο Μάρσαλ (Βιβλιόραμα, 2004), Δοκίμια για τον Μαρξ, με Ν. Θεοτοκά, (Ο Πολίτης, 1996).img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img