Αναρτήθηκε στις:31-05-24 15:28

Την κουρελού και πάμε Πάρκο!


Όλα είναι έτοιμα για την όμορφη μουσική βραδιά, που διοργανώνουν οι Φίλοι του Παραποτάμιου Πάρκου Άρτας την Κυριακή 2 του Ιούνη!

Το πρόγραμμα, με παραδοσιακά τραγούδια, θα καλύψει η καταπληκτική μπάντα ΤΖΕΡΤΖΕΛΟΣ!

Πρώτο ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΕΙΛΙΝΟ ονόμασαν οι Φίλοι του Πάρκου τη συγκεκριμένη εκδήλωση, θέλοντας να γιορτάσουν τους 6 μήνες που κλείνουν από την ημέρα δημιουργίας της ομάδας που φέρει τον τίτλο: Φίλοι του Παραποτάμιου Πάρκου Άρτας.

Σκοπός των Φίλων του Πάρκου είναι να γιορτάσουν ΜΑΖΙ με τους 1600 φίλους τους την πλούσια και πολυποίκιλη δραστηριότητα που ανέπτυξαν στο συγκεκριμένο, μικρό χρονικό διάστημα!

Σύνθημα της γιορτής, που άρεσε πολύ και αγκαλιάστηκε από όλους είναι: Την ΚΟΥΡΕΛΟΥ και ΠΑΜΕ ΠΑΡΚΟ.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στους μόλις 6 μήνες ύπαρξης της ομάδας οι πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις των Φίλων του Πάρκου ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!

Στόχος όλων των ενεργειών που έγιναν και όσων έχουν προγραμματιστεί είναι ένας: Να κάνουμε το Όμορφο Πάρκο μας ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και θα τα καταφέρουμε!

Με ανοιχτό κάλεσμα οι Φίλοι του Παραποτάμιου ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν, με κάθε τρόπο, τις δραστηριότητες της ομάδας και τους περιμένουν στο χώρο του Πάρκου την Κυριακή για να το γιορτάσουν.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ όλοι λοιπόν στο Πάρκο, με την Κουρελού και την καλή παρέα, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε!

Βασίλης Ζιώβαςimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img