Αναρτήθηκε στις:31-05-24 14:03

Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Νικ. Σκουφά ο Δημήτρης Τσεκούρας


Επιστολή παραίτησης από τη θέση του αντιδημάρχου και από μέλος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νικολάου Σκουφά απέστειλε ο κ. Δημήτριος Τσεκούρας. Στην επιστολή, ο κ. Τσεκούρας αναλύει τους λόγους της παραίτησής του, τονίζοντας την ανάγκη για συναίνεση και συνεργασία για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του Δήμου. Επισημαίνει ότι η σημερινή διοίκηση δεν ευθύνεται για τα διαχρονικά λάθη και παραλείψεις, αλλά υπογραμμίζει την ύπαρξη ενός τοξικού κλίματος που καθιστά αδύνατη την αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου. Τέλος, ο κ. Τσεκούρας ανακοινώνει την πρόθεσή του να παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος, αφού λάβει υπόψη την άποψη των δημοτών που τον στηρίζουν.

Αναλυτικά:

«Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από αντιδήμαρχος και από μέλος της δημοτικής επιτροπής και παρακαλώ όπως την κάνετε δεκτή. Πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες ότι δεν ευθύνεται η τωρινή διοίκηση του Δήμου για τον οικονομικό εκτροχιασμό και τα διαχρονικά λάθη και παραλείψεις στην οργάνωση και τη λειτουργία του Δήμου. Σήμερα όμως το πρόβλημα πέρα από το οικονομικό είναι και ηθικό. Απαιτείται συναίνεση και συνεργασία όλου του Δημοτικού Συμβουλίου για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων η οποία αντικειμενικά δεν υπάρχει.

Η συνεργασία με τους όμορους Δήμους και δημάρχους είναι απαραίτητη όπως και οι σχέσεις με την περιφέρεια και τον αντιπεριφερειάρχη και τους τοπικούς βουλευτές του νομού, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, θα πρόσθετα δε επιτακτική ανάγκη. Με ένα τέτοιο τοξικό κλίμα δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ο Δήμος ώστε να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Στις προσθέσεις μου είναι να παραιτηθώ και από δημοτικός σύμβουλος. Θα σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου σε λίγες ημέρες αφού λάβω υπόψη την άποψη των δημοτών που με στηρίζουν και με τιμούν για πέμπτη θητεία στην τιμητική θέση του δημοτικού συμβούλου».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img