Αναρτήθηκε στις:30-05-24 16:47

Τρίτη επέκταση του δικτύου καφέ κάδου στο Δήμο Αρταίων


Το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ κάδου (Βιοαποβλήτων) στο Δήμο Αρταίων επεκτείνεται για τρίτη φορά και εντάσσονται πλέον οι εξής οδοί: Καμηλών, Αράχθου, Μαξίμου Γραικού, Αμβρακίας, Βασ. Πύρρου, Αρτινών Πεσόντων, Νικ. Σκουφά, Ζάρρα καθώς και οι κάθετες και παράλληλες σε αυτές.

Οι καφέ κάδοι αποτελούν μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου για την προώθηση της ανακύκλωσης και τη μείωση των απορριμμάτων στην πόλη μας. Το Τμήμα Καθαριότητας από την πρώτη στιγμή της τοποθέτησης των καφέ κάδων στο Τρίγωνο, ενημερώνει καθημερινά για τον τρόπο λειτουργίας τους και έχουν ήδη διανεμηθεί φυλλάδια.

Επίσης για τις περιοχές που έχουν τοποθετηθεί οι καφέ κάδοι, μοιράζονται μικρά καφέ καδάκια για οικιακή χρήση, όπου θα συλλέγονται τα βιοαπόβλητα στην ειδική βιοδιασπώμενη σακούλα που – τέλος – θα πηγαίνουν στον μεγάλο κάδο.

Παρακαλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία διαλογής βιοαποβλήτων, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2681072910 ή να προσέρχονται στο Αμαξοστάσιο του Δήμου για να προμηθευτούν τον μικρό καφέ κάδο και την ειδική βιοδιασπώμενη σακούλα για χρήση οικιακή.

Ο Δήμος Αρταίων καλεί τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν τους καφέ κάδους για τη σωστή διάθεση των απορριμμάτων τους. Μέσω της ανακύκλωσης των βιοαποβλήτων, μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή και βιώσιμη για τις μελλοντικές γενιές.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img