Αναρτήθηκε στις:29-05-24 15:31

Ευχές Δημάρχου Αρταίων εν' όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων


Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας εκφράζει τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους μαθητές, εν' όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Αγαπητά μας παιδιά,

«Τις επόμενες ημέρες η προσπάθειά σας για την είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση κορυφώνεται. Ένας σταθμός στη μεγάλη πορεία της ζωής σας, ο οποίος, αν και κρίνεται σημαντικός, δεν είναι ούτε ο μοναδικός ούτε ο τελευταίος. Η ζωή θα έχει πολλούς δρόμους για να διαβείτε και να αναδειχτείτε νικητές στους στίβους που για εσάς προορίζει.

Η περίοδος των εξετάσεων αποτελεί μια σημαντική στιγμή στη ζωή σας και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα που έχετε καταβάλει για να φτάσετε μέχρι εδώ.Γνωρίζουμε ότι οι εξετάσεις αυτές είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιου κόπου, αφοσίωσης και συστηματικής μελέτης. Επιθυμούμε να σας ενθαρρύνουμε να προσεγγίσετε αυτή τη δοκιμασία με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είστε ήδη νικητές γιατί έχετε κάνει το καλύτερο που μπορούσατε. Οι γνώσεις, οι δεξιότητες και ο χαρακτήρας που αναπτύξατε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν για μια επιτυχή πορεία στο μέλλον. Πιστέψτε στον εαυτό σας και κυνηγήστε τα όνειρά σας με πείσμα και αισιοδοξία.

Οι οικογένειες, οι εκπαιδευτικοί και όλοι εμείς είμαστευπερήφανοι για εσάς και σάς στηρίζουμε. Ευχόμαστε να ανταμειφθούν οι κόποι σας με το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ακολουθήσετε με επιτυχία τα όνειρά σας και τις φιλοδοξίες σας.

Καλή επιτυχία σε όλους».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img