Αναρτήθηκε στις:29-05-24 13:46

Η παραλία Καναλίου στον ALPHA TV και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»


Με άρωμα από την παραλία Καναλίου της Πρέβεζας την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 έγινε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή του ALPHA TV και τον Νίκο Μάνεση.

Περίπου στις 10:30 έγινε η σύνδεση όπου με την ιδιότητα του ξενοδόχου αυτή την φορά ο Πολύκαρπος Χαλκίδης μίλησε στον Νίκο Μάνεση για την μεγάλη "πληγή" για εργατικά χέρια που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα και ειδικότερα ο τουριστικός κλάδος την καλοκαιρινή περίοδο.

Πρότεινε πως «πρώτα θα πρέπει να βρούμε ελληνικά εργατικά χέρια που έχουν εγκλωβιστεί στην επιδοματική πολιτική των κυβερνήσεων των 20 τελευταίων τουλάχιστον χρόνων και μετά να αναζητήσουμε εργατικά χέρια από τρίτες χώρες».

Έκανε αναφορά στο ότι και από τις δύο πλευρές τόσο των επιχειρηματιών όσο και των εργαζομένων να υπάρξει μια αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία ώστε να παραχθεί η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στον πελάτη.

Πάνω στην συζήτηση ο κ. Χαλκίδης έκανε αναφορά στο ότι θα πρέπει να υπάρχει και ρήτρα για τον εργαζόμενο όταν εγκαταλείψει την εργασιακή του θέση βιαίως και απροειδοποίητα.

Ευχαρίστησε επίσης την υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ κα. Γιάννα Χορμόβα όπως και την διευθύντρια της ΔΥΠΑ Πρέβεζας κα. Ρία Ιωάννου και την υπεύθυνη του Κοινωνικού Τουρισμού στην Πρέβεζα κα. Αναστασία Καπετσώνη για την άψογη και αμοιβαία συνεργασία τους όπου έχουν λύσει αρκετά από τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τουριστικό χωριό του Καναλίου και μίλησε για τις φυσικές θαλάσσιες λίμνες που υπάρχουν στην υπέροχη παραλία που είναι συνέχεια του Μονολιθίου, αλλά και για όλα τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρέχει στους επισκέπτες ο Νομός της Πρέβεζας, όπως μοναδικές παραλίες, αρχαιολογικούς-ιστορικούς χώρους, ιδιαίτερο υδροβιότοπο, γαστρονομία, κάστρα κλπ.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Χαλκίδης Πολύκαρπος είχε κάνει κάλεσμα πριν περίπου 10 χρόνια στον πετυχημένο δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση και την εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» ώστε να γίνει οδοιπορικό στον Νομό της Πρέβεζας, αλλά δυστυχώς τα τότε δημοσιογραφικά και πολιτικά συμφέροντα και «κόμπλεξ» του Νομού, μπήκαν ανάμεσα και χάλασαν την συνεργασία μεταξύ Ένωσης και Εκπομπής.

Ο κ. Χαλκίδης επισημαίνει επίσης ότι «η Πρέβεζα έχει ακόμη αρκετούς ανθρώπους που επιδιώκουν να απωθήσουν την ανάπτυξη και την ευημερία τόσο του τόπου όσο και των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτόν».

Παράλληλα, υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά στους κατοίκους της Πρέβεζας (κι όχι μόνο) πως οι βασικές υποδομές όπως: Νοσοκομείο, Οδικοί άξονες, Λιμάνι, Σχολή Εμποροπλοιάρχων κ.α., παραμένουν στην ίδια κατάσταση εδώ και 50 χρόνια...img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img