Αναρτήθηκε στις:27-05-24 13:32

Να δυναμώσει η Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη!


Ένα παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη φουντώνει ξανά σε όλον τον κόσμο, μετά τη νέα μαζική σφαγή που έχει εξαπολύσει ο Ισραηλινός στρατός στη Γάζα.

Σε αυτή τη μάχη δίνουμε όλες τις δυνάμεις παλεύοντας πρώτα απ' όλα ενάντια στη συνενοχή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού και του Ισραήλ στην περιοχή.

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν είναι «τρομοκρατία», ούτε η αλληλεγγύη σε αυτήν είναι «αντισημιτισμός», όπως λέει η προπαγάνδα του Ισραήλ και ιμπεριαλιστών υποστηρικτών του σε μια συστηματική ιδεολογική επίθεση ενάντια στην Αριστερά. Είναι αγώνας ύπαρξης ενός ηρωικού λαού ενάντια σε ένα ρατσιστικό κράτος - τρομοκράτη που θέλει να τον ξεριζώσει από τις εστίες του.

Η αλληλεγγύη είναι το κοινό όπλο των λαών ενάντια στην αδικία, ενάντια στην καταπίεση, στην εκμετάλλευση.

Μέρα με τη μέρα δυναμώνει το κίνημα, σε όλο τον κόσμο, όλων όσοι αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή, για ένα ελεύθερο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, για να επιστρέψουν οι πρόσφυγες και να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές.

Για να γίνει ο λαός της Παλαιστίνης νοικοκύρης στον τόπο του, για να αποτινάξει την ισραηλινή κατοχή και να κερδίσει την εθνική και κοινωνική του απελευθέρωση!

Σε αυτό το κίνημα αλληλεγγύης, στο λαό της Παλαιστίνης, πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή!

Βασίλης Ζιώβαςimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img