Αναρτήθηκε στις:29-11-23 16:05

«Πάμε Ανακύκλωση» και για τη χρονιά 2023-2024


Ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας επιβράβευσης της ανακύκλωσης «Followgreen» και με link: followgreen.gr
Στόχος, της δράσης είναι οι μικροί μαθητές, «πρωταγωνιστές» της προσπάθειας αυτής, να διδαχθούν στην πράξη την αξία της σωστής ανακύκλωσης, ώστε να «ταξιδέψει» το μήνυμα για ορθή διαλογή στην πηγή στους γονείς—πολίτες του Δήμου μας. Η δράση υλοποιείται υπό την αιγίδα της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 ενεργοποιήθηκε ο Σχολικός Μαραθώνιος και το έναυσμα δόθηκε από το 3ο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας.

Την προσπάθεια των μαθητών χαιρέτησε με την παρουσία ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Σφήκας και η Διευθύντρια Καθαριότητας και Πρασίνου κα. Ελένη Τζίμα.

Η αποκομιδή των κάδων θα πραγματοποιείται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου. Οι επιδόσεις ανακύκλωσης των σχολικών μονάδων θα απεικονίζονται στην ειδική ενότητα της πλατφόρμας με τίτλο «ΣΧΟΛΕΙΑ» και με link:
followgreen.gr
Ο Δήμος στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα ανταμείψει όλα τα σχολεία με έπαινο επιβράβευσης για τη συμμετοχή τους, ενώ τα πρώτα σχολεία θα λάβουν χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια των μαθητών δωρίζοντας πόντους επιβράβευσης στο σχολείο της επιλογής σας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img