Αναρτήθηκε στις:14-09-16 09:38

Ανοικτή πρόσκληση του αθλητικού σωματείου «Νέα Αναγέννηση Αρταίων 2016»


Όπως είναι γνωστό το σωματείο μας αναγνωρίσθηκε με την αριθ. 14/2016 διάταξη της κ. Ειρηνοδίκη Άρτας με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 2016».

Με το αριθ. 362/29.7.2016 έγγραφό της η ΕΠΣ Άρτας απέστειλε τα σχετικά δικαιολογητικά στο Νομικό Τμήμα της ΕΠΟ για την αναγνώρισή μας.

Με καθυστέρηση 20 ημερών [ενώ το Δικαστήριο αποφάσισε σε δύο μόνον ημέρες] και μετά από τα από 3/8 και 18/8 σχετικά έγγραφά μας η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ ενέκρινε με το αριθ. 23568/22.8.2016 έγγραφό της την επωνυμία μας και αναμέναμε την ΤΥΠΙΚΗ ΠΛΕΟΝ αναγνώριση του σωματείου μας από το ΔΣ της ΕΠΟ ή την επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ.

Εν τω μεταξύ εκμισθώσαμε χώρο στην οδό Κ. Αιτωλού, ήλθαμε σε συμφωνία με 20 συνολικά ποδοσφαιριστές [οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν τα δελτία τους], με τον προπονητή κ. Σιακούφη, τον φυσικοθεραπευτή κ. Δήμο, με γιατρό, φροντιστή κλπ ενώ αγοράσαμε ενδυμασίες και υλικό προπόνησης και από 20ημέρου προπονούμαστε.

Τέλη Αυγούστου 2016 ο Ηλίας Καρίνος, πρόεδρος του ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας, με υπόμνημά του στην ΕΠΟ έθεσε ανύπαρκτο ζήτημα σύγχυσης των δύο σωματείων καθ’ όν χρόνο γνώριζε ότι είχαμε σαφώς διαφορετική επωνυμία, διαφορετικό έμβλημα, διαφορετική έδρα, εμείς θα αγωνιζόμαστε στο Β’ Ερασιτεχνικό και η ομάδα του στο Α’ Ερασιτεχνικό πλην αυτών το δικό μας σωματείο ήδη ενεργοποιεί τμήμα HandBall ενώ στα σχέδιά του είναι η κωπηλασία, το water polo, to beach volley αλλά και πλήθος κοινωνικών και φιλανθρωπικών παρεμβάσεων.

Όμως μόνον το υπόμνημα του κ. Καρίνου δεν ήταν αρκετό να εμποδίσει την αναγνώρισή μας αλλά χρειάσθηκαν και ισχυρότατες παρεμβάσεις τρίτων στην ΕΠΟ δεδομένου ότι ο προϊστάμενος του νομικού τμήματος της ΕΠΟ δεν θεωρούσε ότι υπήρχε σύγχυση.

Και ενώ λοιπόν καθυστερούσε εσκεμμένα από την ΕΠΟ η αναγνώριση αποφασίσαμε ως ΓΣ την τροποποίηση της επωνυμίας σε «ΝΕΑ Αναγέννηση Αρταίων 2016» που διατάχθηκε με την 28/2016 διαταγή κ. Ειρηνοδίκη.

Με το αριθ. 13/9.9.2016 έγγραφο του σωματείου μας ζητήσαμε ακρόαση από το ΔΣ της ΕΠΟ για το ΔΣ της 12/9/2016 όταν εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος για να μεταβεί στην ΕΠΟ και να υποστηρίξει την θέση μας πολύ δε περισσότερο όταν από την ΕΠΣ Άρτας αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Και ενώ το σωματείο μας κατέθεσε το πρωί της 12/9/2016 πολυσέλιδο υπόμνημα με τις θέσεις μας, που έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 27238/12.9.2016 στην ΕΠΟ και είχε μάλιστα προηγούμενα λάβει και την πρόσκληση του προϊσταμένου του νομικού τμήματος να παραστεί στο ΔΣ της ΕΠΟ εντούτοις και μετά και από παρέμβαση του κ. Καρίνου, που το πρωί της 12/9/2016 επισκέφθηκε την ΕΠΟ, το ζήτημά μας δεν συμπεριλήφθηκε [ως δια μαγείας] κάν στα θέματα του ΔΣ της ΕΠΟ ενώ παρόμοια ζητήματα υπήρχαν από άλλες ΕΠΣ και τα οποία ψηφίσθηκαν!!!.

Όταν ο πρόεδρος διαμαρτυρήθηκε στον προϊστάμενο του νομικού τμήματος της ΕΠΟ κ. Σιώτο αυτός τον παρέπεμψε στους κ.κ. Τζανόπουλο και Υφαντή οι οποίοι «άδειασαν» το νομικό σύμβουλό τους ότι «δήθεν» αυτός ευθυνόταν για το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος υπέβαλλε τότε και ώρα 15.00 την με αριθμό πρωτ. 27320/12.9.2016 αίτηση στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων δια του νομικού τμήματος και έλαβε την απάντηση «και Κολοκοτρώνη να λέγατε το σωματείο δεν θα περάσει με αυτό το ΔΣ της ΕΠΟ».

Κατόπιν αυτών ο πρόεδρος παρέστη στην κλήρωση του Β’ Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Άρτας και αφού ζήτησε συγνώμη από τους λοιπούς προέδρους των σωματείων για την ταλαιπωρία τους με την αναβολή της κλήρωσης ενημέρωσε σχετικά αναφέροντας σε επήκοο όλων «η μυρωδιά της λάσπης, της κοπριάς και της ψαρίλας που βγάζει αυτός ο ευλογημένος τόπος μας είναι ευχάριστη σε σχέση με την βρωμιά στην ΕΠΟ, αηδίασα με όσα έγιναν, δεν υπολογίζουν κανέναν, παρά μόνο το συμφέρον».

Κατόπιν αυτών συνήλθε το ΔΣ αργά το βράδυ της 12/9/2016, συζήτησε σχετικά και ομόφωνα αποφάσισε για την υποβολή μήνυσης στον αθλητικό Εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος, διεκδίκησης αποζημίωσης στα πολιτικά Δικαστήρια σε βάρος της ΕΠΟ αφού η αίτησή μας για αναγνώριση ΠΟΤΕ δεν απαντήθηκε από την ΕΠΟ με σκοπό να μην συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Λαμβανομένου υπόψη τον πραξικοπηματικό σιωπηρό αποκλεισμό μας από το πρωτάθλημα με την επωνυμία μας «ΝΕΑ Αναγέννηση Αρταίων 2016» και παρά το γεγονός της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας μας και της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν ο προπονητής και οι 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να αγωνισθούν, τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που αφορούσαν το μέλλον της Αναγέννησης, την κακή εικόνα του ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας στο κύπελλο ΕΠΣ Άρτας, την αγάπη του φίλαθλου κόσμου στην Αναγέννηση καθώς και την σχετική επιθυμία που διατύπωσε ο κ. Καρίνος ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ανοικτή πρόσκληση προς τον κ. Καρίνο αλλά και σε όσους αγαπούν την Αναγέννηση [και θέλουν να εισφέρουν χρήματα από τα δικά τους όμως χρήματα όπως εμείς] μέχρις την Παρασκευή 16/9/2016 να αποφασίσουν να συγχωνευθούν τα δύο σωματεία στον ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας, να λάβουν χώρα εκλογές και εμείς με όλες μας τις δυνάμεις, να βοηθήσουμε για την αναγέννηση της Αναγέννησης. Αυτή βεβαίως θα είναι, προφανώς, και η θέση της ΕΠΣ Άρτας που αναγνωρίζουμε ότι μας βοήθησε τα μέγιστα και την
οποία ευχαριστούμε.

Εάν η ανοικτή πρόσκλησή μας δεν βρει αποδέκτες θα προχωρήσουμε μόνοι μας όπως ξεκινήσαμε. Θα είμαστε παρόντες την επόμενη χρονιά στα ποδοσφαιρικά του τόπου μας ενώ θα αποδεσμεύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τον άξιο προπονητή μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματικούς και πολιτικούς αρτινούς κύκλους που βοήθησαν να αναγνωρισθεί το σωματείο μας!!! Η παρέμβασής τους όπως και η παρέμβαση του κ. Καρίνου [τουλάχιστον αυτός δεν κρυβόταν] αποκάλυψε τις καλές προθέσεις μας και τις κακές προθέσεις τρίτων.

Καλή αρχή στο Πρωτάθλημα Α και Β ΕΠΣ Άρτας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ