Αναρτήθηκε στις:02-02-16 12:34

Ψήφισμα συμπαράστασης στο μπλόκο της Άρτας από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Άρτας


Οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Ν. Άρτας χαιρετίζουμε τους αγωνιζόμενους αγρότες στο μπλόκο της Άρτας που εδώ και 10 μέρες δίνουν αγώνα ενάντια στο ξεκλήρισμα και την φτωχοποίηση τους.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους, συμμετέχουμε σε κάθε μορφή πάλης και τους βεβαιώνουμε ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους γιατί, ο πόλεμος που κήρυξαν στη κοινωνική ασφάλιση και στο εισόδημα των αγροτών η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα μονοπώλια που όλοι αυτοί υπηρετούν, στρέφεται εναντίων όλων μας.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία στις 4 Φεβρουαρίου

Η κυβέρνηση αδιαφορώντας για τις λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στις αντιλαϊκές – αντεργατικές επιλογές της, που εκδηλώνονται με τις μαζικές, αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων, των αγροτών, των συνταξιούχων προχωρά στην υλοποίηση των σχεδίων της.

Η προσπάθειά της να διασπάσει το λαϊκό κίνημα, να το εγκλωβίσει σε διαλόγους - παγίδα, η συκοφαντία συνοδευμένη με υποκριτική συμπάθεια και κατανόηση προς την αντίσταση του λαού απέτυχαν. Το λαϊκό μέτωπο ενισχύεται, δυναμώνει, συσπειρώνεται.

Με μπροστάρη το ταξικό – εργατικό κίνημα ξεσηκωνόμαστε όλοι για να αποκρούσουμε την επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου.

Η Απεργία της 4 Φλεβάρη θα είναι μια δυναμική, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση. Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να δώσουν το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Άρτας στις 10.30πμ στο ΕΚΑ.
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img