Αναρτήθηκε στις:02-12-20 18:05

ΕΕΣ: Συγκέντρωση βοήθειας προς τους οικονομικά αδύναμους


Μέσα στις δικαιολογημένα αγχωτικές μέρες που βιώνουμε ας μην ξεχάσουμε ότι σε λίγες μέρες πλησιάζουν οι μεγάλες γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους τις οποίες κάθε χρόνο περιμέναμε με ανυπομονησία για να ζήσουμε την γλυκιά θαλπωρή της αγάπης και της χαράς που αναμφισβήτητα μας χαρίζουν.

Ενόψει αυτών ο Ερυθρός Σταυρός μας καλεί σε μια προσπάθεια να μην ξεχάσουμε να δώσουμε στις Άγιες αυτές Ημέρες το νόημά τους. Να μη ξεχάσουμε δηλαδή ούτε τον δικό μας εσωτερικό άνθρωπο ούτε τους συνανθρώπους μας. Και δυστυχώς υπάρχουν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται τη δική μας βοήθεια.

Σε αυτούς τους συμπολίτες μας ένα δέμα αγάπης αυτές τις ημέρες πέρα από την υλική στήριξη, που την έχουν απόλυτη ανάγκη, θα δώσει και την ελπίδα και ικανοποίηση ότι κάποιοι τους συμμερίζονται και κατανοούν την ανάγκη τους. Και αυτό θα τους δώσει κουράγιο και λίγη έστω από τη χαρά των ημερών.

Με τις σκέψεις αυτές ο Ερυθρός Σταυρός στις γιορτές που πλησιάζουν θα προσπαθήσει και φέτος να σταθεί αρωγός σε όσο γίνεται περισσότερες οικογένειες συμπολιτών μας, που διαπιστωμένα, χρειάζονται βοήθεια, σε όλο τον νομό μας.

Γι΄ αυτό και απευθύνει ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ σε όλους τους συμπολίτες, τους Κοινωνικούς, Πολιτιστικούς, Επαγγελματικούς κ.τ.λ. Συλλόγους και Φορείς της περιοχής μας, όσοι και στο βαθμό που μπορούν να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια.

Η βοήθεια που μπορεί να προσφερθεί είναι τρόφιμα, που να μην χρειάζονται ψυγείο (όσπρια, ζυμαρικά, γάλα, ρύζι, ζάχαρη, λάδι κ.τ.λ.) καθώς και χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ότι είναι απαραίτητο.

«Αγαπητοί μας, αφού σας ευχηθούμε οι γιορτές που έρχονται να είναι για σας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα γεμάτες Αγάπη, Χαρά και Υγεία, περιμένουμε τις προσφορές σας το συντομότερο με την παράκληση πριν από την κάθε προσφορά σας να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 26810-21637», αναφέρει το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img