Αναρτήθηκε στις:01-08-19 14:04

ΣΕΑ Άρτας: Λαχειοφόρος Αγορά 2019


Αγαπητοί συμπολίτες, συμπαραστάτες και συνεργάτες,

Στηρίζετε πάντα τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας που έχουν στόχο την προώθηση και εδραίωση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την ανάπτυξη της δωρεάς αιμοπεταλίων, την προαγωγή της δωρεάς οργάνων και μυελού των οστών.

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή σας τονίζουμε ότι βασική προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου μας είναι η οικονομική του αυτοτέλεια ώστε να συνεχίζει και να επεκτείνει τις δράσεις του.

Ποτέ δεν υπήρχαν θεσμοθετημένοι οικονομικοί πόροι για την εθελοντική αιμοδοσία από το Κράτος. Αντίθετα ο σύλλογός μας βασιζόταν και βασίζεται στις ευγενικές συνεισφορές των συμπολιτών του αλλά και των επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής μας.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε τον αριθμό των εθελοντών αιμοδοτών στο νομό μας, ενώ είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η αυτάρκεια του νομού μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί η λαχειοφόρος αγορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με κόστος λαχνού 1 ευρώ και συνολικά επτά δώρα: μία (1) τηλεόραση LED 40”, 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Μπάνσκο (x2), μια καφετιέρα Nespresso, ένα γυναικείο ποδήλατο, ένα ανδρικό ποδήλατο και ένα τάμπλετ 10”.

Οι τυχεροί της λαχειοφόρου θα αναδειχθούν με τους πρώτους επτά αριθμούς της 44ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου την 29η Οκτωβρίου 2019.

Σας παρακαλούμε για μια ακόμη χρονιά να ενισχύσετε τις δράσεις μας. Προσφέρουμε και διεξάγουμε αξιοπρεπώς και νόμιμα μία λαχειοφόρο αγορά με καθαρά διαφανείς όρους. Από το περιορισμένο υστέρημα όλων μας, μπορούμε να διαθέσουμε έστω ένα ευρώ προκειμένου να διατεθούν και πάλι με πολλή αγάπη σε δράσεις που αποβλέπουν στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Λαχεία θα διατίθενται στο γραφείο του συλλόγου (Σκουφά 79) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία (Μακρυγιάννη 41 και Τζαβέλλα-κοντά στη Λαϊκή: Σπαής Λεωνίδας και Αγ. Σοφίας 6: Κλούρα Ευαγγελία). Επίσης μπορείτε αν το επιθυμείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των λαχνών στην τράπεζα Alpha Bank, στο λογαριασμό του Συλλόγου GR79 0140 7710 7710 0200 2006 863, αναφέροντας την επωνυμία σας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας στείλουμε τους αναλογούντες λαχνούς.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img