Αναρτήθηκε στις:21-06-19 15:00

Προεκλογική δραστηριότητα του Γιάννη Καραγιάννη


Ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα με επισκέψεις στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και συναντήσεις με πολίτες, αυτοδιοικητικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Την Πέμπτη 20/6 πραγματοποίησε περιοδεία στην Ανατολή Ιωαννίνων και στα δημοτικά διαμερίσματα Κατσικά, Κουτσελιό, Δροσοχώρι και Λογγάδες του πρώην Δήμου Παμβώτιδας. Κατά την επίσκεψή του στον Κατσικά επισκέφτηκε τα γραφεία της Πολεοδομίας Ιωαννίνων στο πρώην δημαρχείο Παμβώτιδας.

Την Παρασκευή 21/6 επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου, συνομίλησε με το διοικητικό προσωπικό των διευθύνσεών της και πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Καραγιάννης, αφού συνεχάρη τον περιφερειάρχη για την επανεκλογή του, συζήτησε μαζί του για θέματα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα -με έμφαση στην κτηνοτροφία και τα αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά- και για ζητήματα υποδομών που είναι απαραίτητες για την ανάδειξη των ιαματικών λουτρών Αμαράντου και Καβασίλων του Δήμου Κόνιτσας.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img