Αναρτήθηκε στις:29-05-19 18:04

Απάντηση Τζένης Ταπραντζή για τη διεξαγωγή debate


Τρίπλα στον εαυτό του σ'ένα γήπεδο χωρίς κερκίδες


Κι επειδή η μεγαλύτερη αλαζονεία στα κοινά είναι να απαξιώνεις την αλήθεια, και προσπερνώντας την να αυτοανακοινώνεσαι, φτιάχνοντας δήθεν κλίμα, όντας μόνος σου απέναντι στον εαυτό σου, να υπενθυμίσουμε στον κο Τσιρογιάννη, πως από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε ζητήσει δημόσια συζήτηση (debate). Σ'αυτή βεβαίως ποτέ δεν απάντησε, αλλά επανέρχεται σήμερα, σε ανούσια και γενικόλογη πρόταση για δήθεν συζήτηση... Όλα αυτά, μακριά βέβαια από την ουσία της πραγματικής δημοκρατίας, που είναι η συζήτηση με όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο και τους φορείς του τόπου, με αληθινή και πραγματοποιήσιμη προοπτική!

Υπενθυμίζουμε για δεύτερη φορά την πρότασή μας, που από την προηγούμενη εβδομάδα εκφράσαμε, τονίζοντας ότι θα είμαστε εκεί οποτεδήποτε χρειαστεί, χωρίς να προκαλείται βάναυσα η Δημοκρατία:

«Εδώ, μπροστά στους δημότες, στα βάθρα της Δημοκρατίας, χωρίς να αποκλείουμε και να προκρίνουμε κανέναν, για να φανεί μιά φορά ακόμη, τι άλλο;...η πασιφανής ΑΛΗΘΕΙΑ!

Κατανοούμε την αγωνία του κου Τσιρογιάννη για τα συμπεράσματα του κόσμου από την συζήτηση όλων μας στο debate των υποψήφιων Δημάρχων. Ακόμη καταλαβαίνουμε τις προσωπικές συμπάθειες του καθένα σε αυτοδιοικητικούς αντιπάλους, σε φίλους δημοσιογράφους και σε σταθμούς ενημέρωσης. Από εδώ όμως μέχρι δημοσίως να προκρίνουμε σκηνικά στις πλάτες του Αρτινού δημότη, προσπαθώντας να διολισθήσουμε και συνυποψήφιους Δημάρχους, έ! πάει πολύ!

Εμείς προσπερνάμε το άγχος του κου Τσιρογιάννη να αντιστρέψει το θετικό για εμάς κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το debate, δηλώνουμε ότι είμαστε εκεί σε κάθε δημόσια αυτοδιοικητική αντιπαράθεση, έτσι ώστε να ξανακαταγραφεί ο καθάριος λόγος και η δυναμική μας και ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΜΕ σαν επιθυμία την δημόσια συζήτηση με όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους φορείς του τόπου μας, με την ευχή να συμμετέχουν με μια ερώτηση ο καθένας.

Εδώ, μπροστά στους δημότες, στα βάθρα της Δημοκρατίας, χωρίς να αποκλείουμε και να προκρίνουμε κανέναν, για να φανεί μιά φορά ακόμη, τι άλλο;...η πασιφανής ΑΛΗΘΕΙΑ!».

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια

Υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img