Αναρτήθηκε στις:24-05-19 23:26

Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης


Γιάννης Παπαλέξης «Η ίδρυση της παράταξής μας δεν είναι αποτέλεσμα δοκιμών ή προσωπικών συμφερόντων, εμείς έχουμε παρελθόν, έχουμε ιστορία»


Της ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑ


Ψήφο εμπιστοσύνης για να προχωρήσει η Άρτα εμπρός, ζήτησε κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης. «Στο δήμο μας υπήρξε οπισθοδρόμηση. Είμαστε πίσω στην καθημερινότητα, στις υπηρεσίες, στην ανάπτυξη, στις δουλειές για τους νέους. Θεωρώ ότι η παρούσα δημοτική αρχή μετά από πέντε χρόνια κρίθηκε από τους δημότες και έχει καταδικαστεί».

Ο κ. Παπαλέξης αναφέρθηκε στην απόφαση της παράταξής του να διεκδικήσει ξανά τα ηνία του δήμου, επισημαίνοντας «Αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε τα ηνία του δήμου, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται η περιοχή μας. Έχουμε εμπειρία, έχουμε όραμα. Η ίδρυση της παράταξής μας δεν είναι αποτέλεσμα δοκιμών ή προσωπικών συμφερόντων, εμείς έχουμε παρελθόν, έχουμε ιστορία. Στόχος της είναι να αλλάξει το σημερινό σκηνικό στο δήμο μας και να αποδείξει ότι οι ενεργοί πολίτες έχουν τη δύναμη να συμβάλουν καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας».

Ενεργή, όπως τόνισε ο ίδιος, επιθυμεί να είναι η συμμετοχή όλων των δημοτών στη νέα δημοτική αρχή. «Στο εγχείρημα αυτό καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν χωρίς αποκλεισμούς, με επίκεντρο την ανάπτυξη του τόπου μας, την αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, την ενίσχυση της ανάπτυξης της κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και την αναβάθμιση της συμμετοχής του πολίτη στα δρώμενα».

Κλείνοντας το λόγο του, ο κ. Παπαλέξης απευθύνθηκε στους δημότες που τον παρακολουθούσαν λέγοντας τα εξής «Η επιτυχία της σωστής διοίκησης ενός δήμου είναι η πραγματική αγάπη των διοικούντων για τον τόπο τους. Τόσο εγώ ο ίδιος όσο και όλη η εξαίρετη ομάδα που με πλαισιώνει έχουμε όλη την καλή διάθεση να προσφέρουμε έργο στον τόπο μας ανιδιοτελώς!».

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ