Αναρτήθηκε στις:19-04-19 10:38

Επισκέψεις Χρ. Τσιρογιάννη σε Λιμίνη και Γλυκόριζο


Σε Λιμίνη και Γλυκόριζο συνεχίστηκαν οι περιοδείες του Δημάρχου Αρταίων και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και μελών υποψηφίων του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Έγινε γόνιμος διάλογος με τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο της Δημοτικής Αρχής στις περιοχές τους, ενώ παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.

Και στις δύο περιοχές, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις οδών, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικού ιατρείου κ.α. Συγκεκριμένα:

Στη Λιμίνη:


- Δημιουργήθηκε παιδική χαρά βάσει των προδιαγραφών ασφαλείας

- Ολοκληρώθηκαν έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων εντός του οικισμού από την είσοδο του χωριού από το λόφο Περάνθης

- Έγιναν διάφορα μικρά τεχνικά έργα

- Έγιναν εργασίες βελτίωσης και συντήρησης στο Κοιμητήριο

- Έγιναν εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου

- Δημοπρατήθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης εσωτερικής οδοποιίας και αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες

Στο Γλυκόριζο:


- Δημιουργήθηκε παιδική χαρά βάσει των προδιαγραφών ασφαλείας

- Έγιναν διάφορες τεχνικές παρεμβάσεις

- Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου

- Ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία του οικισμού Άγιος Γεώργιος.

- Συντηρήθηκαν και βελτιώθηκαν οι εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος ΕΕΕΕΚ Άρτας

- Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε αγροτικές καλλιέργειες

- Ολοκληρώνεται η κατασκευή του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει:

«Συνεχίζουμε τον κύκλο των επισκέψεων στις περιοχές του Δήμου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τις συναντήσεις μας με τους συμπολίτες. Τόσο στη Λιμίνη, όσο και στο Γλυκόριζο έχουν γίνει ιδιαίτερα σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα της καθημερινότητας, που είχαμε και προεκλογικά δεσμευθεί το 2014. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πιστοποίηση των παιδικών χαρών, όπως φαίνεται και από τις παρεμβάσεις μας σε Λιμίνη και Γλυκόριζο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει και ανακατασκευάσει 40 παιδικές χαρές σε όλες τις τοπικές κοινότητες και σε γειτονιές της πόλης, με συνολικό προϋπολογισμό 1,1 εκ. ευρώ. Παράλληλα, στο Γλυκόριζο ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου με προϋπολογισμό 4 εκ. ευρώ, μιας πολύ σημαντικής υποδομής για τα παιδιά ΑμεΑ, στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Τέλος, έχουμε δώσει έμφαση στις υποδομές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, με την κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στη Λιμίνη και την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης στο Γλυκόριζο. Προχωράμε με έργα ουσίας σε κάθε τοπική κοινότητα της Άρτας!».
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img