Αναρτήθηκε στις:13-04-16 10:13

Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε Πρέβεζα, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά, πέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 22, 21, 35 και 20 ετών και για μία 21χρονη ημεδαπή, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα και το βράδυ, στην Πρέβεζα, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν στην Πρέβεζα, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 22, 21 και 21 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (scunk), βάρους 4,9 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στα Ιωάννινα ένας 35χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 5,3 γραμμαρίων και 9,5 ναρκωτικά χάπια.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img