Αναρτήθηκε στις:07-03-19 11:16

Γ. Μπαλάγκας: Ο Αλιευτικός Συνεταιρισμός Ανέζας ανήκει σε όσους τον δημιούργησαν και τον καθιέρωσαν


Αποδεικνύοντας έμπρακτα την δέσμευσή του να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» κ. Γιώργος Μπαλάγκας, παραβρέθηκε στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία των αλιέων μελών του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ανέζας, ο οποίος με διάφορες μεθοδεύσεις, οδηγείται στην εξόντωση με την διαφαινόμενη πρόθεση να αλλάξει το καθεστώς εκμετάλλευσης της λιμνοθάλασσας Τσουκαλιό - Ροδιάς και ο Συνεταιρισμός να «περάσει στα χέρια» ανθρώπων πέραν των φυσικών φορέων του, που είναι εξ ορισμού όσοι τον οραματίστηκαν, τον δημιούργησαν και τον καθιέρωσαν.

Ο κ. Μπαλάγκας, σε σύντομη δήλωσή του για το θέμα εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στα εκκολαπτόμενα αυτά σχέδια εξόντωσης του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ανέζας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «είναι αδιανόητο ένας φορέας του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος επί σειρά ετών έδωσε ζωή σε ένα ξεχασμένο κομμάτι του κάμπου της Άρτας, μεγαλώνοντας με την σκληρή δουλειά των μελών του γενιές και γενιές αξιόλογων ανθρώπων, να γίνεται βορά επιχειρηματικών συμφερόντων αλλότριων με αυτά των ανθρώπων που τον δημιούργησαν και τον καθιέρωσαν»!

«Σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις δεν μπορούμε να μείνουμε ασυγκίνητοι και αδιάφοροι, μιας και κρίνεται το παρόν και το μέλλον ενός δημιουργικού τμήματος του Δήμου μας», υπογράμμισε ο κ. Μπαλάγκας, «και προς τούτο στεκόμαστε αλληλέγγυοι των ανθρώπων του Συνεταιρισμού, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση μας και την δέσμευσή μας να αγωνιστούμε μαζί τους τόσο τώρα, όσο και σαν δημοτική αρχή. Γιατί στο ΟΡΑΜΑ μας έχει προεξάρχουσα θέση και η παρουσία του υγιούς πρωτογενούς τομέα»!

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ