Αναρτήθηκε στις:29-01-19 15:12

Υποψήφια με τον Χρήστο Τσιρογιάννη η Δώρα Γεωργίου


Η Δώρα Γεωργίου με την παρακάτω δήλωσή της ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ως τοπική σύμβουλος με το συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του Χρήστου Τσιρογιάννη. Συγκεκριμένα:

«Στην εποχή του brain drain, ήτοι της αυξανόμενης μετανάστευσης των νέων τόσο προς το εξωτερικό όσο και στα μεγάλα αστικά κέντρα, η αποχή και η παραίτηση από τα κοινά και την πολιτική ζωή της χώρας αποτελεί κατά κοινή ομολογία την γενική και επικρατούσα τάση, τη σύγχρονη οδυνηρή πραγματικότητα.

Οι νέοι «γυρίζουν την πλάτη τους στο μέλλον» ενώ είναι αυτοί που με τα προσόντα και τις γνώσεις τους, τους διευρυμένους πνευματικούς τους ορίζοντες δύνανται να γυρίσουν σελίδα στο πολιτικό σκηνικό του τόπου τους και κατ΄ επέκταση της χώρας. Με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά, αποστασιοποιημένοι από πελατειακές σχέσεις και φανατισμούς, προτάσσοντας το συλλογικό καλό καθίστανται οι πλέον κατάλληλοι προκειμένου να αναδιαμορφώσουν τα πολιτικά δρώμενα.

Είναι άξιοι εμπιστοσύνης καθώς αναγνωρίζουν, βιώνουν και αφουγκράζονται τις σύγχρονες ανάγκες και ως εκ τούτου μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπισή τους με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Η οπτική της νέας γενιάς ενέχει εξ ορισμού την διάθεση για αλλαγή, ανατροπή και βελτίωση της παρούσας κατάστασης.

Δεδομένης της επιστροφής στην γενέτειρα μου, αποφάσισα να γίνω αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης και εδραίωσης της πόλης της Άρτας στις πλέον υπολογίσιμες τοπικές κοινότητες. Αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Τσιρογιάννη και Δημάρχου Αρταίων, επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλο για τη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων και τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου. Μέλημα μου εφεξής είναι να ανταποκριθώ επάξια στις προκλήσεις του τόπου μου, γι αυτό και σας καλώ να γίνετε όλοι κοινωνοί στην φιλότιμη και ανιδιοτελή προσπάθεια μου να προσφέρω τα βέλτιστα στην πόλη μας, στην πόλη της Άρτας».

Γεωργίου Δώρα, Δικηγόρος

Απόφοιτη Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτική Επιστήμη του ΔΠΘ

Υποψήφια τοπική σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αρταίων με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img