Αναρτήθηκε στις:30-11-18 13:52

Ο Αντώνης Τόλης υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Νικ. Σκουφά


Οι πληροφορίες της εφημερίδας μας αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος Αντώνης Τόλης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Νικολάου Σκουφά.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν μας διέψευσε την πληροφορία αλλά αντίθετα μας επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε πολλές συζητήσεις και επαφές με πολίτες, συλλόγους και θεσμικούς φορείς και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει δημόσια τις οριστικές του αποφάσεις...

Ο καλός συνάδελφος Αντώνης Τόλης είναι πράγματι μια πολύ καλή επιλογή για τα δρώμενα της τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκτιμούμε ότι με την παρουσία του έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο του και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τόσο η επιστημονική του κατάρτιση με σπουδές στη δημοσιογραφία, θεατρικές σπουδές, ελληνικό πολιτισμό, Master στη σύγχρονη δημοσιογραφία και Επικοινωνία όσο και η τεράστια επαγγελματική γνώση και εμπειρία στη δημοσιογραφία και ως διαφημιστής που πραγματεύεται πολλά χρόνια προσδίδουν κύρος στη δυναμική και την ικανότητα που τον χαρακτηρίζει.

Ευχόμαστε ολόψυχα η απόφασή του να είναι θετική μιας και οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από ικανούς και διακεκριμένους ανθρώπους.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ