Αναρτήθηκε στις:19-10-18 13:40

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης οδικού άξονα Μεσόπυργος Άρτας-όρια Νομού Αιτωλοακαρνανίας


Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «Ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα Μεσόπυργος - Αυλάκι - όρια Νομού Αιτωλοακαρνανίας», με προϋπολογισμό 2.600.000 €.

Κλείνει έτσι μία εκκρεμότητα δεκαετιών για την περιοχή του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη καθώς οι Νομοί Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Καρδίτσας και Ευρυτανίας θα συνδέονται με άσφαλτο.

Να θυμίσουμε ότι τον συγκεκριμένο δρόμο είχε επισκεφτεί ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γεώργιος Δέδες και άμεσα προχώρησε στην ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.).

Η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας προχώρησε στην ωρίμανση της μελέτης που εκπόνησε και με συντονισμένες ενέργειες έφτασε στην δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου. Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη αρωγός κινήθηκε άμεσα σε όλα τα επίπεδα και σε ότι απαιτήθηκε.

Η απόλυτη συνεργασία και το πνεύμα συλλογικότητας που παρουσιάστηκε σε όλους τους φορείς (Γενική Γραμματεία Υποδομών, Βουλευτές, Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, Διεύθυνση Δασών, Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη) έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ