Αναρτήθηκε στις:02-12-17 12:19

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Ερυθρό Σταυρό Τμήμα Άρτας


Από 7 μέχρι 9 Δεκεμβρίου


Σε λίγες πλέον ημέρες, με δικαιολογημένη ανυπομονησία, όλοι μας περιμένουμε να «γευθούμε» το εορταστικό και χαρούμενο κλίμα των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Είναι, όπως σωστά λέγονται, οι ημέρες της αγάπης που «μιλάνε» με πολλούς τρόπους στις καρδιές μας. Μας ξεκουράζουν από τα άγχη, τις ευθύνες και τις καθημερινές σκοτούρες που μας βαραίνουν, μας δίνουν την ευκαιρία της αμεσότερης επικοινωνίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας τονίζουν την βαθύτερη και ουσιαστική σημασία της ύπαρξή μας και μας γεμίζουν με δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια της καθημερινής μας πορείας.

Γι αυτό και είναι απόλυτα δικαιολογημένη η προσμονή, η ανυπομονησία και η χαρά με την οποία τις περιμένουμε.

Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι για να βιώσουμε όσο γίνεται καλύτερα και ουσιαστικότερα το νόημα των ημερών αυτών πρέπει να ανοίξουμε διάπλατα τις καρδιές μας και να προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας σε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και σε κάθε συνάνθρωπό μας που χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Σ΄αυτή την «ιερή» αποστολή μας καλεί όλους και πάλι φέτος ο Ερυθρός Σταυρός.

Και σ΄αυτές τις γιορτές να «αγκαλιάσουμε» με την αγάπη μας όλους τους συμπολίτες μας που οι ατυχίες της ζωής τους οδήγησαν στην τραγική κατάσταση να μην μπορούν να καλύψουν ούτε και τις πιο βασικές ανάγκες της επιβίωσής τους.

Το Τμήμα μας όπως κάνει πάντα θα καταβάλλει και φέτος κάθε προσπάθεια ώστε κανένας από αυτούς τους συμπολίτες μας να μην μείνει με το παράπονο ότι κανείς δεν τον θυμήθηκε. Γι΄αυτό θέλει να ετοιμάσει και γι΄αυτές τις γιορτές δέματα αγάπης για όλους.

Γι΄αυτό παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν να βοηθήσουν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα, που δεν χρειάζονται ψυγείο, ή χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ότι χρειάζεται.

Από τις 7 μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει και πάλι εφέτος μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά (bazaar) στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Άρτας με είδη δώρων, διακοσμητικά κ.τ.λ. φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τους Εθελοντές ή φίλους του Ερυθρού Σταυρού, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά γι΄αυτό το σκοπό.

Το ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες είναι αυτονόητο. Αν όμως όλοι όσοι μπορούν βοηθήσουν, όσο ο καθένας μπορεί, πολλά μπορούμε να καταφέρουμε. Αρκεί να μην αμελήσουμε να προσφέρουμε, έστω και το λίγο που μπορούμε.

Εμείς θα περιμένουμε και την παραμικρή βοήθεια, αλλά παρακαλούμε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να φθάσουν εγκαίρως στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Με την ελπίδα ότι κι εφέτος θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία και ο Νέος Χρόνος να φέρει το καλύτερο για όλους.

img

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ