Αναρτήθηκε στις:26-01-17 11:14

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του, παρουσία των Εθελοντών, μελών και φίλων και των Τοπικών Αρχών, πραγματοποίησε το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το απόγευμα της περασμένης Κυριακής σε αίθουσα καφεστιατορίου στο Κέντρο της πόλης.

Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ.Καλλίνικος, ο πρώην Μητροπολίτης Άρτης κ.κ.Ιγνάτιος, ο Βουλευτής Άρτης της Ν.Δ κ.Γεώργιος Στύλιος και ο Δήμαρχος Αρταίων κ.Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ.Βασιλείου αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ τους παρευρισκομένους ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ευχάριστες στιγμές και επιτυχίες σε κάθε ευγενική προσπάθεια καθώς και γεμάτη από πράξεις αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, προς τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, ώστε σαν κοινωνία να περάσουμε όσο γίνεται πιο ανώδυνα τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που μαστίζει τη χώρα μας.

Εν συνεχεία έδωσε το λόγο στους επίσημους προσκεκλημένους οι οποίοι μαζί με τις ευχές τους ετόνισαν και εξήραν την αναγκαιότητα και τη μεγάλη σημασία και προσφορά του έργου του Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή μας, ενώ την πίτα ευλόγησαν και έκοψαν από κοινού οι δύο παριστάμενοι Μητροπολίτες.

Τέλος ο κ.Βασιλείου αφού έκανε ένα πολύ σύντομο απολογισμό του έργου του Τμήματος την περασμένη χρονιά ευχαρίστησε όλους τους Φορείς, αλλά και όλους τους απλούς συμπολίτες μας που ενίσχυσαν με προσφορές τους σε χρήματα, τρόφιμα, ρούχα κ.τ.λ. την προσπάθεια του Τμήματος να στηρίζει κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, χωρίς βεβαίως καμιά απολύτως διάκριση, όπως επιτάσσει η αποστολή του Ερυθρού Σταυρού.

Κλείνοντας δε τόνισε ότι το Τμήμα, με την ακούραστη προσπάθεια των Εθελοντών του και τη συμπαράσταση των πλούσιων σε αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης συμπολιτών μας, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και στη νέα χρονιά κανένας συμπολίτης μας, που έχει απόλυτη ανάγκη βοήθειας, να μην μείνει αβοήθητος.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img