Αναρτήθηκε στις:09-02-16 15:22

Πρώτη συνάντηση της Επιτροπής για το «Έτος Μόραλη» στο Δήμο Αρταίων


Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη της Επιτροπής που συστάθηκε με απόφαση Δημάρχου Αρταίων για το «έτος Μόραλη», όπως έχει χαρακτηριστεί το 2016 από το Υπουργείο Πολιτισμού. Φέτος, συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου, που γεννήθηκε στην Άρτα, και ο Δήμος Αρταίων θέλοντας να τιμήσει την προσφορά του στην Τέχνη θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στην πρώτη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι κατευθυντήριες γραμμές και το σκεπτικό της διοργάνωσης των εκδηλώσεων, τέθηκαν στόχοι και αποφασίστηκε στην επόμενη συνάντηση, την προσεχή εβδομάδα, να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις για τις εκδηλώσεις.

Την Επιτροπή για το «Έτος Μόραλη» αποτελούν οι: Νίκος Λιόντος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Άννα-Μαρία Κουτρούμπα, Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος Πινακοθήκης Αρταίων «Γ. Μόραλης», Λίτσα Κιτσαντά, εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, Κατερίνα Σχισμένου, φιλόλογος, Στάθης Μπαρτζώκας, ψυχίατρος, Σωτήρης Σαρλής, Καθηγητής-Σκηνοθέτης, Γιάννης Στούμπος, Δάσκαλος-Εικαστικός, Χαρίκλεια Θάνου, Καθηγήτρια-Εικαστικός, Ιωάννης Κουτσούμπας, Πρόεδρος Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», Μιμίκα Αξιώτη, Πρόεδρος Συλλόγου «Μακρυγιάννης», Βασίλης Γκανιάτσας, Φωτογράφος-Κινηματογραφιστής και Κυριακούλα Κουτσούμπα, εκπρόσωπος ΤΕΙ Ηπείρου.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img