Αναρτήθηκε στις:11-06-24 12:34

Και στις ευρωεκλογές το πήρε πάνω του ο Στύλιος…


Από το 2015 που για πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε πρώτος στις εθνικές εκλογές, η Άρτα θεωρούνταν από τα «κάστρα» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάστρο που η Νέα Δημοκρατία και ο Γιώργος Στύλιος πέτυχαν το 2023 να αλώσουν! Η ολική επαναφορά του Νομού στο «μπλε» ολοκληρώθηκε τώρα στις ευρωεκλογές. Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε ξανά τον Νομό, που είχε χάσει για πρώτη για φορά στις ευρωεκλογές του 2014 αλλά και του 2019.

Πέτυχε, μάλιστα, μια νίκη που μόνο δεδομένη δεν ήταν, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στο ευρωψηφοδέλτιό του δύο προβεβλημένα στελέχη με καταγωγή από την Άρτα, τον ξάδερφο του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργο Τσίπρα, και τον δημοφιλή ηθοποιό, Μάριο Αθανασίου, που αφιέρωσαν μεγάλο μέρος της προεκλογικής τους εκστρατείας στο Νομό.

Και μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δυσκόλεψε τη μάχη στην Άρτα επιστρατεύοντας όλα του τα όπλα, όμως για τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό υπάρχει ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει πάντα να φέρει εις πέρας τις δύσκολες αποστολές. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Στύλιο. Ο Βουλευτής του Νομού τις τελευταίες εβδομάδες έδωσε τη μάχη με όλες του τις δυνάμεις για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας. Πραγματοποίησε επισκέψεις και αυτοψίες σε έργα αναδεικνύοντας το κυβερνητικό έργο στην Άρτα, βρέθηκε σε κάθε χωριό του Νομού.


Είχε βασικό ρόλο στην οργάνωση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Άρτα, ενώ συντόνισε και τις επισκέψεις των κλιμακίων των Υπουργών. Κυρίως, με την εμπειρία του καθοδήγησε και στήριξε την εκλογική προσπάθεια του τοπικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πολιτικό του γραφείο που μέχρι το κλείσιμο της κάλπης ήταν ανοιχτό. Κάτι που αποτυπώνεται και από τη συμμετοχή των πολιτών στο Νομό που ήταν πάνω από τον πανελλαδικό μέσο όρο.

Οι 6 μονάδες διαφοράς της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, 28.56% έναντι του 22.66%, επιβεβαιώνουν την αλλαγή συσχετισμών στο Νομό. Η ολική επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα ολοκληρώθηκε και έχει την υπογραφή του Γιώργου Στύλιου.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img