Αναρτήθηκε στις:02-02-16 00:46

Συμμετέχει ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης


Ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας στηρίζει την απόφαση του Δ.Σ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016 καθώς και στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει.

Προειδοποιητική αποχή από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016. Κάθε θεραπευτική αγωγή θα αναγράφεται στην ατομική συνταγή του ιατρού, ώστε να μη διακινδυνεύσει η υγεία κανενός ασθενούς.

Η απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των ιατρών ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό, αποφάσισε το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Προηγήθηκε σύσκεψη του Δ.Σ. με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, οι οποίοι ζήτησαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και των παρεμβάσεων σε όλα τα επίπεδα, μαζί με τους λοιπούς Επιστημονικούς Φορείς και τους Ελευθεροεπαγγελματίες, προκειμένου να αποσυρθεί αυτό το σχέδιο για το ασφαλιστικό και να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση».
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img