Αναρτήθηκε στις:22-06-16 23:42

Εκλογές και κατανομή αξιωμάτων στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας


Ο Λεωνίδας Τσιαντής εξελέγη και πάλι πρόεδρος

Κατόπιν διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας που διεξήχθησαν την 18η Ιουνίου 2016, ο πλειοψηφήσαντας σύμβουλος κ. Λεωνίδας Τσιαντής προσκάλεσε τα νεοεκλεγέντα μέλη σε Διοικητικό Συμβούλιο την 22α Ιουνίου 2016 με θέμα την Κατανομή Αξιωμάτων και τον Ορισμό των Υπεύθυνων Τομέων:

1. Πρόεδρος του Δ.Σ ομόφωνα ο κ. Τσιαντής Λεωνίδας με ψήφους 7.

2. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ ομόφωνα ο κ. Πετανίτης Δημήτριος με ψήφους 7.

3. Γραμματέας του Δ.Σ ομόφωνα ο κ. Φούντας Δημήτριος με ψήφους 7.

4. Ταμίας του Δ.Σ ομόφωνα ο κ. Γιαννάκης Λάμπρος με ψήφους 7.

5. Μέλη του Δ.Σ εξελέγησαν ομόφωνα οι κ.κ Γαλήνας Χρήστος, Μιχαλοπούλου Παναγιώτα, Μίχας Παύλος.

•Υπεύθυνος για το Πτηνοσφαγείο ομόφωνα ο κ. Πετανίτης Δημήτριος.

• Υπεύθυνος για το Εργοστάσιο Ζωοτροφών ομόφωνα κ. Γαλήνας Χρήστος.

• Υπεύθυνος Εκκολαπτηρίου ομόφωνα ο κ. Φούντας Δημήτριος.

• Υπεύθυνος Συνεργείου Οχημάτων, Οδηγών και Υποπροϊόντων ο κ. Γιαννάκης Λάμπρος.

Επιστολή προέδρου

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εκλογών το περασμένο Σάββατο, οι παραγωγοί - μέλη του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι ενωμένοι και πρόθυμοι να συνεχίσουν σαν μια γροθιά να εδραιώνουν το μέλλον αυτού του μεγάλου και ιστορικού οικοδομήματος.

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πανηγυρίσω για το αποτέλεσμα παρά μόνο να ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή τους και για τη δύναμη που δίνουν σε μένα προσωπικά αλλά και στους άλλους εκλεγέντες συναδέλφους ώστε να προσπαθήσουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η παρένθεση των εκλογών έκλεισε. Καιρός για δουλειά ώστε η παράδοση των πενήντα χρόνων που συμπλήρωσε ήδη ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας να συνεχιστεί πάνω σε σύγχρονα πρότυπα με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία.

Θέλω να βεβαιώσω ότι τον αγώνα αυτό θα τον δώσουμε όλοι μαζί καθώς έχει αποδειχθεί ότι μόνο η ενότητα φέρνει επιτυχία και κάνει το όραμα πραγματικότητα.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ