Αναρτήθηκε στις:14-02-20 14:24

Σε 24ωρη λειτουργία τέθηκε από σήμερα το «Γραφείο του Δημότη» του Δ. Αρταίων


Χρ. Τσιρογιάννης: «Η πολιτική βούλησή μας είναι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των πολιτών»


Της ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑ


Σε 24ωρη λειτουργία τέθηκε από σήμερα το πρωί το «Γραφείο του Δημότη» στο Δήμο Αρταίων, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας που απασχολούν τους δημότες. Καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων το συντομότερο δυνατό είναι ο στόχος της Δημοτικής Αρχής, για το λόγο αυτό έθεσε και σε 24ωρη λειτουργία του «Γραφείο του Δημότη».

Οι πολίτες του Δήμου ανέκαθεν απευθύνονταν στον Δήμο για να εκφράσουν κάποιο παράπονο, απαίτηση, ερώτημα κλπ. που αφορούν την καθημερινότητα τους και σε ότι αυτή σχετίζεται με τον Δήμο μας. Η υπηρεσία που οφείλει να διεκπεραιώνει αυτά τα «Αιτήματα», είναι το «Γραφείο Δημότη». Το «Γραφείο Δημότη» δέχεται αιτήματα καθημερινότητας, (όπως «λακκούβα στο οδόστρωμα», «καμένη λάμπα οδοφωτισμού», «σπασμένος κάδος απορριμμάτων», κ.α.), από τους πολίτες τα οποία προωθεί στις ανάλογες υπηρεσίες του Δήμου προς διεκπεραίωση. Στη συνέχεια παρακολουθεί την πορεία εξέλιξής τους και ενημερώνει τους πολίτες για το στάδιο διεκπεραίωσης των αιτημάτων τους.

Ο Δήμαρχος Αρταίων έκανε την παρουσίαση, δηλώνοντας τα εξής «Η εντολή η δική μου είναι ότι θέλουμε να υλοποιούμε τα πάντα, τα πάντα τα οποία γίνονται και είναι λογικά μπορούμε να τα κάνουμε, αν η υπηρεσία για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τα υλοποιήσει, τότε μας ενημερώνει κι εμείς ως Δημοτική Αρχή θα βρούμε τον τρόπο να τα υλοποιήσουμε. Για οποιοδήποτε έκτακτο αίτημα και ζήτημα, τότε οι πολίτες μπορούν να καλούν στο κινητό τηλέφωνο που δώσαμε, 24 ώρες το 24ωρο, αν όμως κάτι δεν επείγει τότε την επόμενη μέρα μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Δημότη. Εγώ θα παρακαλέσω και τους Αντιδημάρχους και τους Διευθυντές των υπηρεσιών να δίνουν τη δέουσα προσοχή όταν ένα αίτημα του πολίτη φτάνει στο «Γραφείο του Δημότη» να τα υλοποιούμε άμεσα και να ενημερωνόμαστε για τα όποια προβλήματα και την εξέλιξή τους».

Τρόποι επικοινωνίας:


1. Οι δημότες μπορούν να καλούν στο 15196 και στο 26813 62131(Δευτέρα έως Παρασκευή 7.30- 15.30) ή στον αριθμό 6988226938 (για έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, όλη την εβδομάδα) ή να επισκέπτονται το Δημαρχείο στο δεύτερο όροφο, όπου βρίσκεται το Γραφείο του Δημότη.

2. Από τη φόρμα επικοινωνίας «Επικοινωνία με το δημότη» στο www.arta.gr με αποστολή email στο λογαριασμό dimotis@arta.gr.

3. Η αναφορά αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, είτε μέσω του Novoville WebApp στην ιστοσελίδα του Δήμου www.arta.gr.

4. Με αποστολή άμεσου μηνύματος στην ιστοσελίδα του Δήμου στο Facebook.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ