Αναρτήθηκε στις:02-08-19 16:35

Κατασκευή νέας γεώτρησης για την ύδρευση των κατοίκων της Ροδαυγής


Χρ. Τσιρογιάννης: «Λύνουμε το χρόνιο πρόβλημα της επάρκειας νερού»


Την Τοπική Κοινότητα Ροδαυγής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ, Βασίλη Κρανιώτη και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ, Νίκο Τριανταφυλλάκη, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά για τις εργασίες κατασκευής γεώτρησης για την ύδρευση του οικισμού.

Η παρούσα εργολαβία αφορά την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στην Ροδαυγή, με στόχο τον εμπλουτισμό του δικτύου ύδρευσης και την επάρκεια του πόσιμου νερού στην κοινότητα.

Το συνολικό βάθος της γεώτρησης είναι 100μ και η δαπάνη ανέρχεται στο πόσο των 23.000. ευρώ, πόσο το οποίο θα καλυφτεί από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας. Η γεώτρηση αυτή θα συνδεθεί μέσω σωληνώσεων με την υφιστάμενη δεξαμενή νερού.

«Υλοποιούμε ένα έργο μεγάλης σπουδαιότητας καθώς η νέα γεώτρηση, θα δώσει οριστική λύση στην επάρκεια του νερού ύδρευσης στην περιοχή της Ροδαυγής. Με την αξιοποίηση της συγκεκριμένης γεώτρησης πρόκειται να καλυφτούν πάγιες υδρευτικές ανάγκες, δίνοντας οριστική λύση σε χρόνια προβλήματα, έτσι ώστε οι δημότες να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα λειψυδρίας μιας και η περιοχή είναι ένας αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός», ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img