Αναρτήθηκε στις:15-04-16 10:03

Τιμή μου και καμάρι μου που είμαι άνεργος σε αυτή την Ελλάδα


Όπως το λέει ο τίτλος κυρίες και κύριοι. Τιμή μου και καμάρι μου που είμαι άνεργος σε αυτή την Ελλάδα. Γιατί αυτό σημαίνει πως είμαι καθαρός. Σημαίνει πως δεν είμαι δέσμιος σε κάποια κομματική επετηρίδα, περιμένοντας τον κάθε τυχάρπαστο που είπε ψέματα στον ελληνικό λαό να μου βουλώσει το στόμα με κάποια δουλίτσα.

Παρένθεση, δε θα έγραφα τίποτα γιατί είχα υποσχεθεί να μην ξανασχοληθώ με αυτή τη χώρα που πηγαίνει από το παλιό στο παλιότερο. Αλλά είδαμε στα ΜΜΕ τη δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος δήλωσε εμφατικά πως υπάρχει και η παραίτηση αν εφαρμοστεί η αύξηση ΦΠΑ από 23% στο 24%. Λίγο αργότερα την έκανε την κωλοτούμπα δηλώνοντας πως είναι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση και τα περί παραίτησης, γαργάρα. Να σας ενημερώσουμε πως η κόρη του Έλενα Παπαδοπούλου, είναι από τον περασμένο Νοέμβρη γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, στο Υπουργείο Οικονομικών. Οπότε καταλαβαίνει και το μικρό παιδάκι του δημοτικού τι έγινε.

Δε θα γράψω άλλα. Καλή δύναμη αδέρφια της ανεργίας γιατί εσείς κρατάτε την πραγματική Ελλάδα ψηλά και ας ζητάτε 5 ευρώ από τους γονείς σας για ένα καφεδάκι. Και ας συνεχίσουμε έτσι, χωρίς αφέντες και χωρίς θεούς. Μέχρι τον τελικό εξοστρακισμό του κάθε κομματικού σωλήνα που λυμαίνεται τη χώρα μας.

V

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ