Αναρτήθηκε στις:21-03-19 12:30

Ανακοίνωση Προγράμματος Erasmus+ για κινητικότητα σπουδών και πρακτικής άσκησης


Ανακοινώνεται ότι η έναρξη υποβολής αιτήσεων των φοιτητών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και υποψηφίων διδακτόρων) για συμμετοχή στις δράσεις Erasmus+, ακαδημαϊκού έτους 2019/20, με σκοπό i) τις Σπουδές και/ή ii) την Πρακτική Άσκηση ορίζεται για τη Δευτέρα, 1η Απριλίου 2019.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων θα είναι η 9η Απριλίου 2019, ημέρα Τρίτη.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (από την 1η Απριλίου έως και την 9η Απριλίου 2019) στο Τμήμα Κεντρικού Πρωτοκόλλου και Αρχείου (στην πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων) και στο Τμήμα Πρωτοκόλλου και Αρχείων (στην πανεπιστημιούπολη Άρτας).

Εναλλακτικά, οι φοιτητές μπορούν να αποστείλουν ταχυδρομικώς (με courier ή με υπηρεσία απλής ταχυδρομικής αποστολής και όχι συστημένου) τις αιτήσεις τους, με σφραγίδα ταχυδρομείου το αργότερο 9 Απριλίου 2019.

Το κείμενο της Προκήρυξης είναι αναρτημένο στις ιστοσελίδες http://erasmus.uoi.gr και http://erasmus.uoi.gr/erasmus/22/hrisima-eggrafa.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μελετήσουν τους συνδέσμους http://erasmus.uoi.gr/info/52/kinitikotita-foititon-me-skopo-tis-spoydes για τη δράση "Κινητικότητα με σκοπό τις Σπουδές",

http://erasmus.uoi.gr/info/60/kinitikotita-foititon-me-skopo-tin-praktiki-askisi για τη δράση "Κινητικότητα με σκοπό την Πρακτική Άσκηση".

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μελετήσουν τις πληροφορίες στους συνδέσμους:

http://erasmus.uoi.gr/erasmus/20/dimereis-symfonies-erasmus (Διμερείς Συμφωνίες Τμημάτων),

http://erasmus.uoi.gr/erasmus/62/placement-offers (για την εύρεση φορέων πρακτικής άσκησης),

http://erasmus.uoi.gr/sites/default/files/attachment/erasmus/22-presentation-erasmus2019-20.pdf (παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+ για την κινητικότητα φοιτητών),

http://erasmus.uoi.gr/erasmus/22/hrisima-eggrafa (χρήσιμα έγγραφα).

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ